Şimdi Ara

Bim - Fakir Blender Seti 199 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
6.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 Ocak'ta Bimlere gelecekmiş. Broşürde model adı yazmıyor ama ufak bir araştırma Fakir Vienta modeli olduğunu buldum (linkte)

n11'de 290 liraya satılıyor en ucuz.

Bu model 1500 watt. İnternette 1500 watt modeller 220 liradan başlıyor ve hazneleri çok küçük, bunun 1.5 litre haznesi var

• O hazneyi dönderen dişliler plastik kırılıyor adam akıllı kullanmadan kırıldı, gittim yenisini taktırdım para verdim, neymiş içine doğrayıp atacakmışım peki başka makinede çekip atayım olmadı? Zaten bütün halde atmıyoruz ama iyice küçültüp atacakmışız hazneye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacımiz da var ama neredeyse hiç yorum yok gibi bu ürünle ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakirin ürününe para vermeyin arkadaşlar.biraz bütçeyi artırın stilevs veya arnica alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

fakirin ürününe para vermeyin arkadaşlar.biraz bütçeyi artırın stilevs veya arnica alın.
    fakir almayın electrolux desen neyse de, arnica da çok üst model değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli bi blender tavsiye edicek varmi ?

• Beratt06 kullanıcısına yanıt

bundan aldık memnunuz güçlü alet. tefalin ürünleri genel olarak biraz daha kaliteli mutfak ürünlerinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fakir blender seti 129 tl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde iki blender var ikisi de geçen hafta bozuldu. Evinde bakıcı olan bilir, bakıcılar ekipman düşmanıdır. :))

Bana da istesene de bozamayacağın bir blender lazım. Sadece kesme mekanizması lazım mikser kısmı olmasa da olur (mikser işlevi ilk bozulan olur hep)
  • Fakir eski fakir değil, alman adına markasına aldanmayın, neredeyse bir sinbo, premier vs ayarında.. Ucuz çin plastiği ve işçiliği. Bu saatten sonra fakir pişmanlıktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bim- Fakir . Market marka uyumu

• Fakir almayın uzak durun. Benzeri var kalite yerlerde 3 ayda bozuldu.

• Geçen sene evlenirken hanım almıştı. İşe yaramaz şimdiden söyleyeyim. Mikseri ayrı blenderı ayrı aldık sonradan. Yatıyor öyle.
  • Russel hobs diye bir marka var bizde çok kaliteli çıktı. Fiyatını vs bilmiyorum araştırıp bakılabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Moulinex alın fiyatına oranla çok iyi

• blender için ben de baya araştırıp braun multiquick serisinden almıştım, malzeme kalitesi vs gayet güzel, emniyet mekanizması var, yanlışlıkla basıp bir yerinizi kesmenizi zorlaştırıyor. Bir de en iyi özelliği şarjlı tornavidalar gibi tetikten hız ayarı var, ne kadar basarsanız o kadar hızlı dönüyor, ince işlerde baya işe yarıyor
  • Geçen ay Arnica blender seti 145 e aldım nette 250 den aşağı yok. Yani bazen satış yerleri daha uygun Adana için en azından

• geçen yıl almıştım sanırım bimden 119 veya 149 olması lazım tam hatırlamıyorum
    alet ihtiyacı karşılıyor, üzmedi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beratt06

Kaliteli bi blender tavsiye edicek varmi ?
    bende Philips var 600 wattlık, 10 senedir kullanıyorum taş gibi:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.