Şimdi Ara

wmf 4.5 lt düdüklü tencere 229 tl hepsiburada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• duduklu tencere bakiyordum tam bu urun aklimi celdi.

bu arada milletimiz ne yazik ki wmf,zwilling gibi markalardan bi haber.

catal bicak takimi da alicagim buyuk ihtimal ikiside wmf olacak.tek sorun acaba 2 kisi icin 4.5 litre yeterli mi.misafir vs geldiginde yetmeyebilir mi..yoksa fissler 6 litre edition modeli alacaktim tam.

isin ilginci wmf nin urunleri yurt disindan hatta kendi uretim yerleri olan almanyadan bile ucuza satiliyor ulkemizde.

wmf nin ozellikle kullandigi cromargan kaplama da zaten yillarca ayni sekilde kalmasini sagliyor urunlerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

duduklu tencere bakiyordum tam bu urun aklimi celdi.

bu arada milletimiz ne yazik ki wmf,zwilling gibi markalardan bi haber.

catal bicak takimi da alicagim buyuk ihtimal ikiside wmf olacak.tek sorun acaba 2 kisi icin 4.5 litre yeterli mi.misafir vs geldiginde yetmeyebilir mi..yoksa fissler 6 litre edition modeli alacaktim tam.

isin ilginci wmf nin urunleri yurt disindan hatta kendi uretim yerleri olan almanyadan bile ucuza satiliyor ulkemizde.

wmf nin ozellikle kullandigi cromargan kaplama da zaten yillarca ayni sekilde kalmasini sagliyor urunlerinin.

Fissler al baskan iki tencereli olandan. Wmf de iyidir ama fissler duduklude biraz daha baskin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de evde fissler 6 litre kullanıyorum . memnunum.
  • büyük olan daha iyi olur. içinde buhar depolaması lazım. tencereyi alınca ağzına kadar dolduramazsınız. büyük olan için esse'de fiyat 300tl gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WMF'nin hepsiburada 229 TL'e satılan bu çelik düdüklü tencerenin fiyatı çok uygun.

4.5 litre Türk mutfağında pişecek yemekler için yeterli bir hacim.

Not: WMF düdüklü tencereleri Almanyada Fissler tarafından üretiliyor.
  • arkadaşlar merhaba. ürün hepsiburada da hala uygun fiyatta satılıyor. Alan ve kullanan varmı. Açıkcası orjinalliğinden şüphe ettim çünkü yurt dışında daha pahalı ürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.