İyi güzel de bu ne nane bu ne maydanoz. Satın alan kullanıcıya gönderme. Sonra tekrar stok aç satmaya çalış. Şahsen şu saatten sonra bedava verseler almam. Belki çok iddaalı ama öyle.
Benim kirmizi set vardi 270e aldiydim, o kargolanmis bugun 6:01de mail geldi sabah.
ardaalisahin
kullanıcısına yanıt
Hakikaten kaşınıyorlar. Bizim iptal edilen set kırmızı zaten. Aynı set nasıl birine gönderilmiyor diğerine kargolanıyor. Elinize ulaştığında bizlerle görsel v.s. paylaşır mısınız?
Beyler durum nedir thh de
Bugün thh de memur arkadaşla muhabbet ediyorduk,yau diyor şu donanımhaber ölüceleri bitmek bilmiyor her gün bi dh ölücüsüyle uğraşıyoruz resmen dedi.
Tebrikler TR çapında mimlenmişiniz sırada avrupaya açılmanız var ver mehteri🥁
Thh başvuru kaç gün içinde yapılmali bilgisi olan var mi
Yeniden ilan açmışlar
www.krc.com.tr
Karaca Window-3 18 Parça Siyah Tencere Seti Karaca
1mm kalın çelik daha iyi demişlerdi, nilüfer set almıştım çek ile beraber 569,90'a. Bugün ulaştı. Ürün en uygun 850 lira civarı hepsiburada'da vardı. Yaptıkları ayıptan sonra ilk ve son kez Karaca kullanıyor olacağım.
Paketleme güzeldi. 6 farklı renk üretilmiş, bu renk saplara sahip seti ilk kez gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: ardaalisahin
Benim kirmizi set vardi 270e aldiydim, o kargolanmis bugun 6:01de mail geldi sabah.
hocam gelince ss atın sipariş bilgilerinizle birlikte arayıp gözlerine sokacağımmm.
ardaalisahin
kullanıcısına yanıt
Geldi mi hocam? Ya da iptal edildi mi?
Geldi de ben evde degilim, sehir disindayim hocam.Eve gider gitmez buraya atacagim, ne geldigi de belli degil bakalim.
verdim thh'ye.gelişmeleri yazarım.
Hakem heyetine savunmayı göndermişler.
Heyet toplanıp kararını verecek. Bakalım ne karar çıkacak
Arkadaslar bayagidir evde yoktum da o yuzden atamadim foto, yeni geldim urun gelmis.
ardaalisahin
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun. Kalite kontrolünden geçebilen nadir set
Eyw hocam, darisi thh yolundaki arkadaslara.
Hayırlı olsun. Ben THH 'ye başvuru yaptım " savunması istendi" olarak görünüyor durumu. Başvuru sonucunu buraya yazacağım. Diğer başvuran arkadaşlardan da durumu sonuçlanan olursa ve sonucu buraya yazarlarsa hepimize yol gösterici olur.
savunma istendi görünüyor bende de. bakalım ne olacak? birine yollayıp birine yollamamak en büyük ayıp
Savunma istendi diyor gelişmeleri yazarim
Ben de başvurmuştum. Savunması istendi diye güncellenmiş. İnşallah olumlu sonuçlanır.