Şimdi Ara

Karadayı & Kenan İmirzalıoğlu - 3.Sezon (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.770
Cevap
19
Favori
100.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm Reziletti.
    Diziyi Sıkıcı hale getirmek için uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
    Arkadas aytenden nağmeler dinleyip durmak zorundamıyız onun yerine mahirin boksörü dövme sahnelerini uzat adam akıllı göstersen ya
  • Mahir ile Boksör'ün dövüş sahnesinin uzatılması fikrine ben de katılıyorum, dizinin en önemli kısımlarını daha detaylı göstermeleri lazım, ama dizi iyi gidiyor 2. Sezondaki gibi sıkıcı sahneler fazla olmayacak artık.
  • Diziyi internetten Ayten, Songül, vb sahneleri atlayarak 45dk daha az bir sürede izledim. Sırf insanları ekranda daha fazla tutmak için Yabancı sinema filmlerinden daha da uzun dizi süresi yapmak önce Oyuncalara eziyet, sonra tv de bunu izleyenlere eziyet. Çok fazla ama çok fazla konu ile alakası olmayan gereksiz sahne var. Bu o kadar fazla ki insanın gözüne iğne gibi batıyor farketmemek imkansız.

Bunlara rağmen son sahne oldukça güzeldi, Mahir Karadayı olma konusunda iyi bir basamak atladı.
  • bunca sikayet ediliyor dizi uzunlugu ile ilgili neden hala inadina 2 saatlik bolumler yayinliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadayı 2.sezon rezaletinden sonra toparlamaya başladı artık merakla yeni bölümleri bekliyorum.

O kabadayı alemindeki karıyla mahir arasında birşeyler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Şimşek

Karadayı 2.sezon rezaletinden sonra toparlamaya başladı artık merakla yeni bölümleri bekliyorum.

O kabadayı alemindeki karıyla mahir arasında birşeyler olacak

Kesinlikle yeni bölüm fotoğraflarından ve fragmandan anlaşıldığı kadarıyla ileride sevgili olacakları gözüküyor. Tabi Mahir yine Feride'yi sever.

Karadayı 79.Bölüm Fragman | İnternet Özel

http://www.youtube.com/watch?v=f5W9bDnFLkg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgtucel -- 4 Ekim 2014; 11:38:34 >

• ilk defa yeni bölümü bu kadar merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 4 Ekim 2014; 21:50:41 >
  • Umarım bayram diye ertelenmez.
  • Var bu akşam
  • atv bi surpriz yapmaz inş. bu aksam yayınlanır

http://www.kara-dayi.com/karadayi-79-bolum-6-ekim-pazartesi/
  • Beklemedeyiz bakalım bu akşam nasıl bir bölüm bizleri bekliyor.Fragmanlar gayet sıkıcıydı boksörle dövüşü haricinde aksiyon göstermediler.Feride ve Ayten'den de bıktım.

http://www.youtube.com/watch?v=z8lx8dhWrYc&list=UUTQ6d7W2JRulB1Pd-9wCsAw
    http://www.youtube.com/watch?v=wzvY5lJ0HLY&list=UUTQ6d7W2JRulB1Pd-9wCsAw

Şuralar çok güzeldi şarkıyı kim seslendirmişse 10 numara olmuş ayten her ne kadar dudak hareketleriyle biraz içine etsede çok güzel.

• Sağlam bir bölüme benziyor kabadayı alemi baya sardı :D
  • Dizi geçen sezona göre iyi gidiyor cancağızım çıkınca toparlamaz gibiydi.

• dizide dalyan karakteri baya ön plana geçti .çokta güzel oynuyor .Favori karakterlerim arasında .Haftaya daha hareketli bir bölüm izliyebiliriz.
  • 80. Bölüm fragmanı.

• ve mahir orhanla karşılaşır..
  • Fragman 2 ve 3.

• Bu Yasin denen eleman ne antipatik adam lo. Bacak kadar boyuyla Osman ı küçümsemeler falan.

• Sözlükte gördüm ilgimi çekti

quote:

Karadayı ve Kara Para Aşk benzerlikleri
    aynı senaristler tarafından yazılmalarının sonucu olarak karadayı ve kara para aşk dizileri arasındaki benzerliklerdir.

örnek 1: her ikisinin de ana kadın karakteri (feride şadoğlu ve elif denizer) tatlıya düşkündür ve ana erkek karakterle bir sahneleri vardır. karadayı'da bu konu 10-11 bölüm civarı işlenmiş bir daha değinilmemiştir. muhtemelen kara para aşk'ta da öyle olacaktır.

örnek 2: her ikisinin de çok ilginç kötü karakteri vardır (savcı turgut ve tayyar) ancak bu çok ilginç kötü karakter karadayı'da 3. sezon duyurulduğu halde 2. sezonun 66. bölümünde öldürülüş ve dizinin bu ilginç karakteri harcanmıştır.

örnek 3: ikisinde de bayan şoför göndermesi ile yaşanan abuk sabuk durumlar vardır.

karadayı çok güzel bir ilk sezon, vasat bir 2. sezon geçirmektedir. kara para aşk iyi bir ilk sezon başlangıcı yapmıştır.

edit: senaristleri pek bir karakter zenginliğine gidemediğin göstergesidir.

her iki dizide de bayan karakter ilk buseyi kondurur.
    her iki dizide de esas oğlanın bir kimlik saklama derdi vardır.
    her iki dizide de esas kız ailesinin yıldızıdır ve onun gölgesinde kalan kardeşi vardır.
    her iki dizide de esas kız ve esas oğlan travmatik denecek olaylara rağmen aşık olmayı başarır.

https://eksisozluk.com/karadayi-ve-kara-para-ask-benzerlikleri--4343694

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 14 Ekim 2014; 15:28:12 >

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.