Şimdi Ara

Karadeniz ağaçları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırdım fakat net bir sonuca hala varamadım. Alpin çayır doğu karadenizde var mıdır? Coğrafya bilgisi iyi olanlar ne işaretledi?

• up..
  • Alpin çayırının en güzel örnekleri Doğu karadeniz kıyılarında görülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickdzc

Alpin çayırının en güzel örnekleri Doğu karadeniz kıyılarında görülür.

Kıyıları?

Alpin Çayır Doğu Karadeniz'in 2200 metre sonrasında yetişir.En güzel örnekleri de ülkemizde Doğu Anadolu'da görünür.Cevap sanırım ladin köknar karaçam.
  • alpin çayırlı olan şıkkı işaretledim ama diğer seçenekte olabilir lütfen iyi bilen aydınlatsın bizi
  • en güzel örnekleri doğu karadenizde görülür. yaylacılık yapılır alpin çayırları. her yerde yazıyor bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiggins22

quote:

Orijinalden alıntı: quickdzc

Alpin çayırının en güzel örnekleri Doğu karadeniz kıyılarında görülür.

Kıyıları?

Alpin Çayır Doğu Karadeniz'in 2200 metre sonrasında yetişir.En güzel örnekleri de ülkemizde Doğu Anadolu'da görünür.Cevap sanırım ladin köknar karaçam.

Yurdumuzda batıdan doğuya doğru gittikçe yükselti artar.

Doğu Karadeniz'in Doğu Anadolu'ya yaklaştığı kıyılarda Alpin çayırları görülmeye başlanır. Bu alanlarda yayla hayvancılığı yapılmaktadır.
  • Cevap : Ladin,Köknar olan şık. %100. Aldatmayın kendinizi. Tamam alpin çayırları görülür doğu karadenizde ama bi yükseklik belirtmiş mi soruda? Hayır. Eğerki Erzurum-Kars çevresini tarasaydı cevap çayır olabilirdi. Kesin ve net,kendimizi aldatmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SardanapaL

Cevap : Ladin,Köknar olan şık. %100. Aldatmayın kendinizi. Tamam alpin çayırları görülür doğu karadenizde ama bi yükseklik belirtmiş mi soruda? Hayır. Eğerki Erzurum-Kars çevresini tarasaydı cevap çayır olabilirdi. Kesin ve net,kendimizi aldatmayalım.

Seninle hemen hemen herseyli aynı yapmışız kaç net beklıyorsun ?
    Köknar değil Göknar yazıyordu sıklarda hatırşadığım kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben okuyorum zaten deneme amaçlı girdim. Lys'yede sözelden giricem. 7 net matematik var 35 üstü türkçe bekliyorum. Sosyali sağlam temellere oturtamıyorum ne yazikki umarım 33+ olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.