Şimdi Ara

Terasta Saksıda Yetişen Fidan & Bitki & Ağaç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
14.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar terasımızda min.150 cm boyunda olucak şekilde saksıda yetişecek fidan&bitki arıyoruz.
    Sizce ne yetiştirilebilinir ?

• marihuana...paraya para demezsin euro dolar filan dersin...çok pis kokusu var ve etkili biçimde yayılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

marihuana...paraya para demezsin euro dolar filan dersin...çok pis kokusu var ve etkili biçimde yayılır...
    paraya euro dolar demekte istemediğim için fidanlıklarda bulabileceğimiz bitki ağaç vs.. tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz39

paraya euro dolar demekte istemediğim için fidanlıklarda bulabileceğimiz bitki ağaç vs.. tavsiyelerinizi bekliyorum

Alıntıları Göster
    http://www.e-fidancim.com/Saksida-Katran-Agaci-Fidani-Toros-Sediri-100-120-cm,PR-509.html

Şöyle bir şey var. Hem sedir güzel ağaçtır.

Ayrıyetten;

http://www.e-fidancim.com/Tuplu-Elvudi-Gold-Fidani100-140cm,PR-2556.html
    http://www.e-fidancim.com/Tuplu-Limonu-Servi-Fidani80-120-cm,PR-2555.html
    http://www.e-fidancim.com/Tuplu-Altuni-Piramit-Mazi-Fidani120-180cm,PR-2554.html
    http://www.e-fidancim.com/Tuplu-Leylandi-Fidani150-200cm,PR-2551.html
    http://www.e-fidancim.com/Tuplu-Asili-Servi-fidani100-120-cm,PR-2550.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 9 Mart 2012; 11:25:55 >

• quote:

şaka maka bi yana şu pecere kenarına asılan dikdörtgen şeklinde saksılar var onu ilk çimlendir ve ortalarına üç tane küçük çilek fidanı ek çilek zahmetli olur diyorsan gül veya papatyada ekebilirsin güzel görüntü olur

• quote:

tavsiyeniz çok güzel inceledim. fakat fiyat adet fazla olduğu için bütçemi aşıyor.

Siteyi komple incele. 15-20 liraya çok güzel fidanlar var. 4-5 adet alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

tavsiyeniz çok güzel inceledim. fakat fiyat adet fazla olduğu için bütçemi aşıyor.

Siteyi komple incele. 15-20 liraya çok güzel fidanlar var. 4-5 adet alırsın.

Alıntıları Göster
    Kamkatı önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Encinyır.

Kamkatı önerebilirim.

Alıntıları Göster
    Kenevir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Kenevir

Alıntıları Göster
    Limon Servi

Bende de var. Şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Limon Servi

Bende de var. Şiddetle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    çilek ek bence hem meyvesini yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

çilek ek bence hem meyvesini yersin

Alıntıları Göster
    mazı çeşitlerini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

mazı çeşitlerini tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    muhabbet kuşu yemi serpele saksıya az sula o kendiliğinden çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poppo

muhabbet kuşu yemi serpele saksıya az sula o kendiliğinden çıkar.

Alıntıları Göster
    Cannabis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Cannabis

Alıntıları Göster
    limon servi teras, balkon için saksıda yetişmesi uygun gibi görüntüsüde sık ve boyuda yeterince olduğu için güzel bir görüntüsü varmış.

150 cmlik limon servi alıp büyükçe bir saksıda yetiştirsek ne kadar zaman sonra artık saksıda durmaz. Bu bitkiler içinde uzamasını daha doğrusu köklenmesini durdurabileceğimiz bir metod yokmu.
    örneğin 2 metreye gelince (2-3 sene sonra) ağaç hep o boyda kalsın kökleride daha fazla büyümesin böylece saksıda duramayan fidanı saksıdan söküp araziye ekmek zorunda kalmayız, hep saksısında durur.

• quote:

limon servi teras, balkon için saksıda yetişmesi uygun gibi görüntüsüde sık ve boyuda yeterince olduğu için güzel bir görüntüsü varmış.

150 cmlik limon servi alıp büyükçe bir saksıda yetiştirsek ne kadar zaman sonra artık saksıda durmaz. Bu bitkiler içinde uzamasını daha doğrusu köklenmesini durdurabileceğimiz bir metod yokmu.
    örneğin 2 metreye gelince (2-3 sene sonra) ağaç hep o boyda kalsın kökleride daha fazla büyümesin böylece saksıda duramayan fidanı saksıdan söküp araziye ekmek zorunda kalmayız, hep saksısında durur.

Benim balkondakini ilk saksıya diktiğimde boyu 5 cm di. 1 sene içinde 1 metre oldu. Sonra durdu. yaklaşık 2 senedir 1 metre. Hiç değişmiyor. Saksısını değiştiğim anda boy atacak onu biliyorum.

Bu ağacın en güzel yanı, yaz gecelerinde limon kokmasıdır :) geceleri inanılmaz ferahlatıyor insanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Benim balkondakini ilk saksıya diktiğimde boyu 5 cm di. 1 sene içinde 1 metre oldu. Sonra durdu. yaklaşık 2 senedir 1 metre. Hiç değişmiyor. Saksısını değiştiğim anda boy atacak onu biliyorum.

Bu ağacın en güzel yanı, yaz gecelerinde limon kokmasıdır :) geceleri inanılmaz ferahlatıyor insanı.

Alıntıları Göster
    ben hanımeli dikmeyi düşünüyorum cok güzel kokuyor limon da iyi fikirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

ben hanımeli dikmeyi düşünüyorum cok güzel kokuyor limon da iyi fikirmiş

Alıntıları Göster
    hortlatıcam topiği ama :) ne yaptınız merak ettim
    ben terasımda 8 limon servi 1 elma 1 kiraz 1 vişne 1 erik 1 armut 1 limon 1 mandalina fidanı büyütmeye çalışıyorum,

bitki besini ve düzenli sulama ile oldukça sağlıklı yetişiyor ve gecen sene elma erik yemişliğim var :)

limon servi ler için bitki besini var mutlaka almalısınız eğer yetiştiriyorsanız...
  • halfone kullanıcısına yanıt

Ben de hortlatıyorum madem, meyve ağaçları meyve verdi mi?

• ZDA kullanıcısına yanıt

hemde nasıl, hepsinden bol bol yedik.. ama bu sene terası kapattık :( ağaçları da hediye ettik

bakarsan bağ bakmazsan dağ olur...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.