< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Veee 2023 mesajı da geldi... Niye 2022 değil niye 2024 değil, aklımızla dalga geçiyorlar...
-
Onların bile tav olduğunu düşünmüyorum.İcra daireleri dolup taşmış vaziyette,kredi kartı/kredi borçları ödenemez durumda,kira ve fatura borçları birikmiş halde...Durumu bu olan bir insan için bu müjde pekte önemli değil.Eğer bu müjde insanların ekonomisine yansırsa ancak müjde olur onun dışında boş bir müjde.Özellikle korona sürecinde insanlar çok mağdur oldu.Bu mağduriyetler ortadayken hiçbir müjde bunların oyunu arttırmaz.Kısacası umduklarını bulacaklarını düşünmüyorum.
Not: Doğaz gaz bulunması ülkemiz için hayırlı bir durum lakin önemli olan bu doğal gazı çıkartmak,işlemek ve hem ülke hem de Dünya piyasasına sokmak gerek.Bunlar olmadığı sürece ve ekonomimize bu durum yansımadığı sürece bir anlam ifade etmez.Umarım bulduğumuz bu doğal gazları önceden yaptıkları gibi yabancı şirketlere ''babalar gibi satarız'' mantığıyla peşkeş çekmezler.Sonuçta övüne övüne yabancılara yaptırdıkları köprüleri bile bayramlarda ücretsiz yapmaktan aciz bir zihniyetle karşı karşıyayız.
-
hedef 2023.
yine.
ben bişey demiyorum artık
-
Tekel olduğu sürece millete rahat vermezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum ama bu ülkenin nakte çevrilen kaynakları yıllarca nasıl çar çur edildi hepimiz biliyoruz. Suriyeli mültecilere verilen 40 milyar dolardan tutun zararına yapılan milyarlarca dolarlık özelleştirmeler. İnşallah benzer hatalar yapılmaz ve ülkenin menfaatine kullanılır.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909Buradan çıkacak doğalgaz direkt nakide çevrilmesi lazım. Millete ucuz gaz olarak dönerse verimsiz bir yatırım olur. O parayla yatırım yapsınlar daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ağustos 2020; 15:19:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eto83
Bi yerde okudum akdenizden kaçmak için karadenizde doğalgaz bulduk diyecekler diyeKaçmasalar bile baski azalacak en azindan.
Nasil olsa karadenizde buldular orada oyalanirlar doyecekler.
Karadenizde doğalgaz bulmanın rahatlığı ile Akdenizdeki gaz meselesini boşlamayız umarım. Orada da bir şeyler bulunabilirse çok güzel olur
-
O da doğru.
-
sen soluksuz verdin de, oradan mı biliyorsun?
Enerji baronları ve mafyalaşmış derin devlet örgütleri falan varken işimiz zor.quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12Tekel olduğu sürece millete rahat vermezler.
2023te çıkacakmış yeni cb belli oldu yine :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BoomBookTRAdam ülkemiz için diyor!
Birileri çıkıp hala kişisel problemleriyle cevap veriyor.
Milli mesele ise siyaset yapmayın...
Ülkeme şimdiden hayırlı olsun.
Hocam bunlar soluksuz vatan haini.. Daha dün ayasofyayı elestirdiler simdi milli gucumuz olacak petrolu sabote etmeye calisiyorlar.ama Bu macronun evlatlarına bırakmıycaz. kendimiz üretip kendimiz geçineceğiniz bu adam avrupaya diz çökseydi. euro dolar 3.40 euro 4 seviyesinde olurdu. ama bak uzun adam boyun eğmedi. şimdi sıkıysa indirmesinler. rte nin son aciklamasindan sonra dolar euro altin dususe gecti.. az kaldi hocam ülkemiz büyük bir petrol rezervi olacak. Hansın çocuklarınada meydanı birakmiyicaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 21 Ağustos 2020; 15:46:20 >
evet bizim gandi de dunyanin en buyuk heykelini dikeceklerini acikladi
-
2023 de çağ atlayacağız.. Para bizi bozmasın aman deyim. 2023 yılından çok korkmaya başladım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Limak'la Cengiz kavgaya başlamıştır bile ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Luken DrewKaradenizde doğalgaz bulmanın rahatlığı ile Akdenizdeki gaz meselesini boşlamayız umarım. Orada da bir şeyler bulunabilirse çok güzel olur
320 milyar çok az. Katar'ın 25 trilyon küpmüş rezervi. Şu an beklemedik yerden miras kalmış gibi oldu. Daha fazlası değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Enerji baronları ve mafyalaşmış derin devlet örgütleri falan varken işimiz zor.
Alıntıları GösterDoğalgazi azerbaycandan almiyormuyuz zaten ne sikinti olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X