Şimdi Ara

Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
5
Favori
81.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müjde meğerse erken seçim çalışmalarıymış. 320 m3 doğalgaz bulmuşuz ama ortada bir şey yok. nasıl 2023 te evlere verilecek bu? inansam mı diyorum ama 2011 yılından beri yerli uçağımızın göklerde olduğu aklıma geliyor birden. bilemiyorum artık.

• Bu ne Reklamdır be kardeşim. Millet izleyecek diye dayamış tvler reklamı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 10 dakikada 7.30'a fırladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

320 milyar çok az. Katar'ın 25 trilyon küpmüş rezervi. Şu an beklemedik yerden miras kalmış gibi oldu. Daha fazlası değil.

Alıntıları Göster

Hocam insallah yavas yavas rezervlerimiz artacak akdenizde isimiz bitsin sira karadenizde insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

Doğalgazi azerbaycandan almiyormuyuz zaten ne sikinti olacak?

Alıntıları Göster
    Aklıma ilk Rusya geldi benim. Azerbaycan sıkıntı olmaz hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

320 milyar mı? :( Hani 800 milyardı?

6 YIL MI GİDER

• Umarım bu gaz rezervi yalnızca seçim malzemesi olarak kalmaz da yatırım yapılarak çıkarılır.

• rte'nin doğalgaz müjdesini dolar 10 kuruş zıplayarak kutlayan kurdur. şu an 7.22 den 7.33 e fırladı.

• İnşallah ülkemiz için hayırlı olur bu sefer. Millet bıktı kötü haberlerden .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yerli otomobil ilk üreteceğimiz zaman demişlerdi ki "siz üretmeyin biz size yapacağınız üretim masrafının altında maliyetle otomobil satalım". tabi bunu duyunca balıklama atladık. iş inşallah "siz çıkarmayın biz size maliyetinin altında satalım"a dönmez.

• Klasik 2023 mesajı geldi ya hadi bakın dalganiza orda gaz olduğu 80 yıldır biliniyor

Cikarmasida 2023 teymis muahahahahahahah ulan ya

İstediğiniz kadar gaz bulun 2023 te TBMM'nin ve sarayın altında 27638282 milyon metreküp petrol doğalgaz ciksin yine gideceksiniz

• 300 için bukadar tatava yapmya değmezdi ogün soylesende olurdu son demlerini oynuyorlar artık..5-7 yıllık ihtiyacımızı karşılar tabide ekonomiyi salladıkarı gibi uzaya çıkarmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ağustos 2020; 15:26:10 >
  • Berat Albayrak konuşuyo şimdi de

• Kışın doğalgaz fiyatlarına bakarız ona göre değerlendiririz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

ilginç garip senden böyle bir yorum ironi bence. ben muhalifim uzun zamandır yaklaşık 5-6 sene içinde ilk kez adam konuşurken yüzüm güldü kendi kendine gülümsedim manen müthiş mutlu oldum. ama damat bağlandı şuan kanalı kapayasım var çekil damat çekil baban konuşsun yav.

• Neden 2023? her şey seçim malzemesi yazık... Ayasofya hemen açıldı 2023 kadar beklendi mi yok! Böyle bir millet olduğu için böyle bir muhalefet olduğu için böyle bir parti olduğu için bu parti değil 2023 Rte nin ömrü yettiği yere kadar ülkenin başında olur...

•  türkiye'nin yıllık doğalgaz tüketimi 50 milyar küp civarında

bu da dipnot olarak dursun

300 milyar küp ile bir anda nasıl büyük enerji babalarından biri olduk ona şaşıyorum

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.