Üzülen sen sevinen benim küçüğüm, o kadar dedim çakmak gazı çek bali çekme diye, nereye çektin bak hayal gücünü, sende büyüyecek adam olacaksın da biz göreceğiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (47. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu arada Akdeniz'de sondaja elveda
Fransa neyse de Abd uçak gemisi geldiyse iş bitmiştir.Bu haber de biz çıkıyoruz ama nasıl çıkıyoruz bi dinleyin olayından önce gaz almak için servis edilmiş bir haber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Işine geleni değil doğruyu seç madem
quote:
Orijinalden alıntı: neozineÜzülen sen sevinen benim küçüğüm, o kadar dedim çakmak gazı çek bali çekme diye, nereye çektin bak hayal gücünü, sende büyüyecek adam olacaksın da biz göreceğiz
doğruyu söyle kaç para maaş veriyorlar
-
Doların da gazını açıp artıya geçirdiğinden kendisine teşekkür ederiz.
-
https://tele1.com.tr/erdoganin-aciklamasi-fiyasko-cikti-208487/
quote:
Orijinalden alıntı: Elma
Asıl müjdeyi veriyorum sizlere; Geçen yıl Trakyada 20 trilyon m3 doğalgaz bulundu.
Trakya doğalgazı ile ilgili bi ton haber mevcut.Daha bugüne kadar şöyle bulduk böyle bulduk dendiğini duymadım
Yukarıda da söylediğim gibi Akdeniz'e Abd uçak gemisi geldiğine göre bizim işimiz bitmiştir.Sondaj gemisini Akdeniz'den çekmezler ama araştırma da yapmazlar, bu kadar basit
ABD'nin kuruluşundan beri söz sahibi olan petrol şirketlerini dileyen araştırabilir.Pentagon ve D.C.'de ne kadar söz sahibi olduğunu 5dk okuyup anlayabilirsiniz
Velhasıl kelam Akdeniz'e elveda erken seçime merhaba.Dogalgaz mı bulduk Rte güzelleme programı mı bi an kontrol ettim.Bu kadar da belli edilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
o eskilerin hepsi birer tahmin 20 milyon m3 ne ayrıca milyarla milyon arasındaki farkı biliyosunuzdur ,hava gazı bir haberi koca ülkenin cb si kafasından atcak değil çünkü 2023 de rezil olucağını bilir bu verilen değer gerçeğe yakın ön rakamlar diğer haberler tahmin trakya karadaki olanda fos çıktı zaten ...
-
Sosyal medya yorumları hep kavga hakaret dolmuş. Bırakın borsayı. Bu kuyu hangi şirkete verilecek ne kadar teminat verip işletmesini devredeceğiz. Kaç metreküp kullanım garantisi verilecek. Hedeflenen metreküpe ulaşilamazsa ödenecek para dolar üzerinden mi yoksa tl üzerinden mi ödenecek? Şirket Katar mı, Rus mu, Lübnanlı Saad Hariri'ye ait bir şirket mi olacak. Bunlar açıklamada yoktu...
Buluyoruz ama çıkartmıyoruz galiba 2023 e saklıyorlar hepsini seçimlere koz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 21 Ağustos 2020; 18:34:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu olay aynı Takvim gazetesinin emeklilere hergün müjde vermesine benzedi....
-
Büyüyünce öğrenirsin küçüğüm aklın ermeyen hususlarda kafa yorma sen kıyamam sana, bırak gazlamaları çok çalış sende kazanırsın
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotixYer altı kaynağı bulundu diye birilerine teşekkür etmemiz gerekiyorsa biricisi bu dünyayı yaratana ikiciside bu sınırların çizilmesinde katkısı olan M.Kemal ve kurtuluş savaşında bu ülke için savaşan herkese teşekkür edilmelidir. Çıkan gaz birilerinin verdiği zararın 20 'de 1 lik kısmını karşılamaz.
Alıntıları GösterDemogoji yapıyorsun, Allaha her daim herşey için şükredeceksin, Mustafa Kemal'e de minnet duygunu ilet bugün kü mesela büyük şeylerin başlangıcıdır buna vesile olan kimse teşekkür onadır, İster et yada etme
-
Gaz almak için gaz buldular..
quote:
Orijinalden alıntı: neozineBüyüyünce öğrenirsin küçüğüm aklın ermeyen hususlarda kafa yorma sen kıyamam sana, bırak gazlamaları çok çalış sende kazanırsın
-de ayrı yazılır
-
Aferiiin, yıldızların çoğalıyor, iyi yoldasın ufağım
Bu arkadaşın yazdığını anlayan var mı?
Ekşi Sözlük'teki en popüler yorumlar:
https://eksisozluk.com/21-agustos-2020-karadenizde-dogalgaz-bulunmasi--6641898?a=nice
-
Yine fos çıktı, MB faiz arttırmadı, bunla kurtarırız dediler ama bilen yemedi. Keşke düzgün bişey olsaydı da döviz düşseydi ....
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kibar davranayım sana, anlayamamak senin mevzun, sana kalmış, Ama beni anlamak zeka ister, kalibre ister,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X