Şimdi Ara

'Karadeniz Teknik Üniversitesi Nasıl?' diye soruyorsanız;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili tercih yapacak arkadaşlarım. Lutfen kendiniz için üşenmeden okuyun.
    Artılardan başlayayim. Ktü eğitimi olsun kampüsü olsun gerçekten çok iyi, çok büyük bir universite. Emin olun Tahmin ettiğinizden bile daha iyi. Hem burdan mezun olduğunuzda da çok avantajli olursunuz. Belirtmek isterim: Ktü, Ankara ve İstanbul dışında ilk kurulan universitedir.
    Biraz da Trabzondan bahsedelim; havası , suyu, doğası, tarihiyle muthiş biyer. Yerli insanı çoğunlukla yardim sever, yabancılık çektirmez.
    Ama eksileri de burda başlıyor;
    Mesela "Öğrenci mekanları": tek amaç öğrenciyi soymak, kazıklamak. Ama altını ciziyorum, ogrenci mekanları. Esnaf sizin oralı olmadiğinizi anlarsa hiç affetmez :) ayrica trabzon insaniyla ters gidilmez yoksa yanarsınız. Birde koyu fenerbahçeliyseniz futbol aşkinizi kalbinize gömün. Birkez bıçaklama olayina şahit oldum.
    Gelelim yurtlara; özel yurt, apart sakın bunlara kanmayın. Sene basinda kayit zamanı size yurtlarini öve öve bitiremezler. Kayittan 2 ay sonra yurtların ne kadar berbat, yurt sahiplerinin ne kadar çıkarcı ve öğrenci düşmanı olduğunu görürsünüz. Ben özelde kalıyorum ve sözleşmenin biteceği günün gelmesi için hergün dua ediyorum. Cünkü hergun ayri bir sorun ayri bir dert. Eşyalar yazin araplarin kalması yuzunden hep bozulmuş.
    Ozel Yurt sahipleri çok acımasızdır. Ellerinde imzaladığınız sözleşme var diye her kötülüğü yapabilirler. Benim sinirlenip üzerime yürüyen bile oldu. (Adam mafya tarzı olduğu icin susmak zorunda kaldım).
    Kalacaksanız devlet yurdunda kalın ya da ev tutun. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum (gerçi üniversiteye yakin evlerin kiralari da çok para).
    Ben ne hayallerle gelmiştim, tüm hayallerimi el birliğiyle yıktılar. Özellikle bu yurt meselesi çok yıprattı beni.
    Ankara ve istanbulda yaşıyorsanız trabzon değil, hiçbir şehir dışı universiteye gitmeyin yapamazsiniz. Puaniniz yetmiyorsa özel universitelere gidin. Yeminederim maddi olarak daha kârlı çıkarsınız. Ha trabzonluysanız ya da ankara ve ist. Dışında bir şehirdenseniz yaşanır burda. Ama yukardaki tavsiyelerime uyun BENCE.
    Beni yanlış anlamanızıda istemem, üniversite 5 yıldızlık bir üniversite. Eğitimi 10 numara. Hocalar vasıflı. Maalesef bazı paragöz insanlar hayatı öğrenciye zindan ediyorlar.

Bunları yazmamın sebebi: ben çok çektim burda. Çok para harcadım çok büyük bir şehir olmadığı halde. Yurttan çok çektim. Zaman zaman özgüvenimi kaybettim. 5kuruşluk değeri olmayan zibidilere eyvallah ettim. Ben de En azından birkaç arkadaşımı bilgilendireyim dedim. Çünkü tercih zamanı bazı zekiler rakip elemek için yalan yanlıs şeyler yazıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan06 -- 29 Şubat 2016; 11:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya mı gebze teknik mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.