Ben ilk karakolu 10 yaşımda gördüm. O zamanlar internet cafelerin yeni çıktığı ve raabet gördüğü zamanlardı. 16 yaş kuralı benim yüzümden çıktı. 10 yaşında HL'de herkesi al aşşağı ediyordum. Millet şaşırıyordu bu ne böyle bacak kadar çocuk yeniyo hepimizi diye. Nickim de VELET'di zaten. Herkesi yenince bunlar uyuz oldu sonra devlet geldi dedi 16 yaş kuralı koyalım bari 6 sene giremesin bu çocuk cafelere. Bi gün cafedeyim baktım geldiler arabayla toplayıp götürdüler karakola. Bi daha karakol görmedim.
aha kamberde geldi
sen bunların pirisin haplo
ayna varmıydı, kız kolunda damgası da varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: ChakMak
ayna varmıydı, kız kolunda damgası da varmı?
Ayna yoktu da alt katta böyle yatak vardı acaba ne için kullanıyorlar
Çocuk şubesi mi? Kardeşim beladan uzak durun insanlara sataşmayın.Okulunuza bakın ve ebeveynlerinizi utandırmayın
polis tırsıtmış. okul mokul yanarmış hadi oradan
bi tanede benim için vursaydın
quote:
Orjinalden alıntı: 10ur
öbür çocuk ta edwird tır şimdi gelip olayı anlatır
Oyle birsey olamaz. Cocugun babasi balgam atsaydi edwird'in babasi olabilirdi ama bunca olaydan sonra balgam atmadiysa edwirdla uzaktan yakindan alakasi yoktur.
işiniz mi yok?..
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Oyle birsey olamaz. Cocugun babasi balgam atsaydi edwird'in babasi olabilirdi ama bunca olaydan sonra balgam atmadiysa edwirdla uzaktan yakindan alakasi yoktur.
haksız oldukları için eve gidince edwirdin babası balgam atmış bu yaptığının çok kırıcı olduğunu söylediğinde bi balgam daha atmış
metalci adamlar da cok sert oluyor canım
quote:
Orjinalden alıntı: AraneL_LinweLin
Çok da matah bir sey yapmıssın sanki.Şimdi Küçük dağları ben yarattım havasına girmşsindir bile
Oyle olur o yaşlarda hayat biraz monotndur okul-ev-cafe(; boyle atraksiyon olunca birde olayda dayak yemeyen taraftaysanız omuzlar bi genişler ya işte onemli degil biraz hırpaladık diye bahsedilir hatta donanimhabere başlık açılır(;
Sırf Cocuk Oldugmuzdan 15 Yasındayım Sabıkam Var Niye AQ ? 11 Yasındayken Marketten Sucuk Calmısım Diye.
olaya bak be
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: osstation
quote: