beyler ben magic ağırlıklı bi karakter açmayı düşünüyorum şuan oyunu indiriyorum..daha önce hiç oynamadım ama bu forumlardan biras oyun hakkında bilgim oldu.. dediğim gibi magic ağırlıklı bi karakter açmak istiyorum hangi skilli almam gerekio ve silah olarak ne kullanıcam hangi tür zırhı giyicem? bide bu magic karakterin ne tür büyüleri var atacktan başka? heal sleep stun gibi büyüleri var mı? ben islediğim bi videosunda sleep büyüsünü görmüştümde..
Bıraz arastırsan dıyorum forumu hersey yazıyor ;)
protector giyiyorum spear kullanıyorum full int i yükseltiyorum ve forceden lightning e veriyorum iyi mi?
bak arkadasım simdi inte verirsen magic attack artar str ye verince normal atack ve canın artar garment giyersen magic atacktan daha cok korunursun armor giyersen düz vuruslardan daha cok korunursun protectorda arası bisey diye biliorum. sonra skillerini int olucaksan light a vermelisin benden bu kadar bilgi yardımcı olduysam ne mutlu bana
teşekkürler ozmn doğru yoldayım:) bide level 5 olmadan force skillerimi yapamıyo muyum? stun heal gibi başka skillerim olucak mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme