Şimdi Ara

KARAKTER almak isteyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

0544 818 24 40...

• basta serveri söylemelisin lvl 78 demişssin dogrudur ama kimse almaz su sebeblerden dolayi alanin olmayacagini tahmin ediyorum aama genede sansini bir dene belki alan çikar
    1 78 oyunun sonu gelmiş(lvl kasma acisindan)
    2 bunu alan kisi direk pvp yapmaya baslayacak 5000 x e girer 10 dakkada yapar bu karakteri sonrada pvp ye baslar
    3 burasi yeri degil bu konuyu ikinci el bölümüne yazarsan daha iyi olur
  • hangi server oldugunu belirtsen ii olur..
  • evt arkadaşlar server yazmayı unutmusum kusura bakmayın...

server - L2EXTREME
    karakter - treasure hunter
    level - 78
    donate - wyverin (serverdan donate yaparak aldığım ucan ejderha)

100YTL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCreeD -- 17 Temmuz 2006; 15:49:49 >
  • ide l2 extreme server deil ki yani server hangisi staris titan kastian tempest?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheCreeD

arkadaşlar 78 th wyverinli 100ytl...

0544 818 24 40...

are you crayz
    tercüme edeyim "sen deli misin"
    bu oyuna başlayanlar oyundan zevk almak için başlar
    zevk almak içinde önce sürünmesi lazım
    onlardan birkaç tane
    1-level kasma
    2-para kasma
    3-eline geçen bi malzemeyi satması için 3 4 saat tezgahta bekleme
    4-parasızlıktan düşük değer set dizme
    vs...........................
    anlatabiliyormyuyum
    hemde bi hiç uğruna para verilmez
    o kadar
  • ama uçan ejderham var dio ya
  • yawf extremede sifre degistirme yokki mesela adamin teki aldi diyelim soran itemleri calinirsa ne olcak ?? yalan olcak .
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

extremede sifre degistirme yokki

eger bu degişmezse imkansiz asla satamazsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

yawf extremede sifre degistirme yokki mesela adamin teki aldi diyelim soran itemleri calinirsa ne olcak ?? yalan olcak .

evet doğru o da var ben onu untmuştum
  • ben bu adam satma adam alma işini bi turlu kavrayamadım ya yanı oyunu zevk ıcın oynanır emek harcanır ve hos bisey ortaya cıkar sımdı sen adam lvl kas guzel ıtemler yap sona sat hadı sen sattın alan adam pekı nedıye alıcak ben kastım ben yaptım dıe mıboşş
  • 1- extreme'in hangi serveri ?
    2- extreme'de sifre degisikligi yok^
    3- gercek para ile satis yapmak yasak
  • server - L2EXTREME ----- TITAN
    level - 78

100YTL...

yakında şifre değiştirmede geliyor siteyi takip eden varsa bu konuyu mutlaka okumuştur...!!!
    Biz ne +16 lar ne +25 ler gördük geçirdik en son DONATE yapıp ucan ejderhayıda aldık ve onuda tattık(herkese tavsiye ederim mükemmel bişi). Beni tanıyan cok fazla insan var eger accounttan bişi çalınırsa para iyadesi yaparım telefonumu verdim daha ne yapayım...

neden satıyosun diye sorular gelmesin diye şimdiden cevap vereyim...... evlendim ve şehir değiştirdim bukadar emek harcadığımız acc boşa gitmesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheCreeD

server - L2EXTREME ----- TITAN
    level - 78

100YTL...

yakında şifre değiştirmede geliyor siteyi takip eden varsa bu konuyu mutlaka okumuştur...!!!
    Biz ne +16 lar ne +25 ler gördük geçirdik en son DONATE yapıp ucan ejderhayıda aldık ve onuda tattık(herkese tavsiye ederim mükemmel bişi). Beni tanıyan cok fazla insan var eger accounttan bişi çalınırsa para iyadesi yaparım telefonumu verdim daha ne yapayım...

neden satıyosun diye sorular gelmesin diye şimdiden cevap vereyim...... evlendim ve şehir değiştirdim bukadar emek harcadığımız acc boşa gitmesin...

kendi ağzınla diyorsun burada yaptıkların bi hiç uğruna sadece zevk için

• abi sizene adam acc sini satmak istemiş satar.. isteyen alır isteyen almas.. nie yorum yapma ihtiyacı hissediosunus annamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: twincept

ben bu adam satma adam alma işini bi turlu kavrayamadım ya yanı oyunu zevk ıcın oynanır emek harcanır ve hos bisey ortaya cıkar sımdı sen adam lvl kas guzel ıtemler yap sona sat hadı sen sattın alan adam pekı nedıye alıcak ben kastım ben yaptım dıe mıboşş

Senin bu anlayamadığın olay sayesinde çinliler milyonlar kaldırıo.. adamlar 24 saat dönüşümlü olarak oyunayarak ekmek parası çıkarıyolar

bu arada bence bir kaç ss koy satman kolaylaşır itemleri falan göster.. ama yinede extreme gibi bir private server için ben vermem o parayı.. yani alcak olsam o paranın 10 katını verip orjinal serverdan alirim(düşünemiyorum ya mükemmel olurdu heralde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razzraziel -- 18 Temmuz 2006; 16:25:14 >

• uheuehuehuehe Beyler Suan Extreme Bitik Durumda Titan Serveri Zaten BerbaT Durumda Obur Serverlerde Ayni DUrumda..Hani Dersiniz Staris Cok Saglam Arkadastan Duyudugum Habere Gore Staristede Kimse Kalmamis Buyuk Cogunluk Baska Servere Gecmis..Eger Ejderha nizin Biryerlerinizde Patlamasini İstemiyorsaniz Satin Almayin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.