Şimdi Ara

karakter seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başladım katarinaya ne build kasayım?

• katarina ad vuran bir dövüşcü oldugu için kanasusamış, ebedi kılıç, statik hancer tarzında itemler kasacaksın. hadi göreyim seni biç onları..
  • Hayır arkadas ım ad degil kata ad tank tır ebedı warmong kanasusamış çivıli streak
  • trollemeyin adamı kata sup da oynanır o yüzden sup eşyaları alabilirsin totem eşyası tarayıcı sonra kefaret alırsın warmog da olabilir
  • iyi keklemişsiniz adamı kata baseden çıkan süper minyondur gezgin + 6 statik çıkılır
  • adam tek tek hepinize pm den sövse haklı
  • Allahım tiplere bak herkesmi troller ya. Kardeşim katarina saldırı gücü taşıyıcısıdır klasik adc buildi yapacaksın çivili-rabadon-hayalet danscı-sterak ve redemption
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hextech gunblade- luden's- zhonya - abyssal - void - magic pen ayakkabı

not: bu sırayla alma. kafana göre al. çok feedlendiysen ludens al ilk, sonra rabadon. zorlanıyorsan abbysal al ya da zhonya. karşısı çok fazla m resist almışsa void'i erken alabilirsin.
  • Yeter lan trolleyip durmayın adamı bak kardeşim katarina ap assassin dir(gerçekten trollemiyorum) heztech silahkılıç - zhonya nın kumsaati - ludenin feryadı - büyü nüfuzu veren pabuçlar - rabadon - son item de oyunun gidişatına göre çıkabilirsin

Not: İtemleri sırayla almayın üstteki arkadaş ta heme hemen aynı şeyleri yazmış ama belki Türkçe oynuyosundur diye itemlerin ismini türkçe yazdım
  • Son 2 akadaş trollldür dikkate alma dostum
  • Oyuna mı yeni başladın yoksa Katarinaya mı?
    Cevap Katarina ise katil bir karakter oynuyorsun ve full+full yetenek gücü bir build düşünmelisin.
    Cevap oyun ise bence Katarinayı daha sonralara sakla.
  • Son 4 mesaj trol kardeşim fazla takma , katarina jungle oynanır , youmu , hydra , çivili , as jung itemi , gezgin çizmesi ve keşiftaşi cikilir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodmir ben ve utkunun yazdıklarının haricini dikkate alma hepsi troll istersen probuilds gibi yerlere bakabilirsin
  • Bloodimir, alper ve utku tamamen trolldür güzel kardeşim. Diğer forumdaşlarım çok güzel örnekler vermiş hepsi denenebilir. Fakat her ne olursa olsun katarinanın ana itemi ebedi kılıçtır...
  • bi kaç arkadaş troll ap kasıcan diyenlere inanma

katarina jung karakteridir

önce çarp itemi alıcaksın saldırı hızı olan

ayakkabı olarak merkür al

ilk item youmu

mahvolmuş

ebedi ve drahktar alıcaksın tek atıcaksın bu kadar basit bu iş
  • Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    benim build daha güzel değilmi hocam
  • kötüçekirgezix kullanıcısına yanıt
    Benimki tek atiyo hocam , seninki biraz ap tank olmuş

Edit : Zamanında support kata oynamiştim , itemler birazcik trol , ihtiyacim olanlari aldim

karakter seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 13 Ocak 2017; 18:43:7 >
  • trollemeyin olm beni

iyice kafam karıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.