Şimdi Ara

Strongholdda en SEVMEDİĞİNİZ karakter?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir efsane olan stronghold crusader oyununda en sevdiğiniz ve sevmediğiniz karakterler hangisi merak ediyorum ? Öncelikle oyundan edindiğim bilgilerle karakterlerin özellklerini söyleyeyim ..
    1-Rat: Bu karakteri eminim herkez biliyordur böyle çelimsiz bişi Konuşurken farketmişsinizdir biraz şey gibi gay gibi biraz En kolay karakterde budur aslında zorluk bakımından konuşmasıda bi komiktir kız gibi konuşur bağırır çağırır yakında konuşmalarınıda upload edeceğim sizler için

2-Pİg: Adındanda anlaşılacağı üzere tam bir pigdir ister yüz ifadesi isterse yaptığı hal ve davranışlar ve oyunda laf sokmalar falan.Şişkodur kendileri özel adamlarıda kendileri gibi macemondırlar(onlarda tahmin edileceği üzere şişko) MUHAHAHA diye bi gülüşü vardır her güldüğünde söverim . Bu gülmeyide ekleyeceğim.

3-Emir omar : Buda biraz hamın evladı karakterlerimizden.Atları çok sever ayrıca.
    4-saladin : Müslüman bir karakterimiz.Çok severim fakat tam yeneceğim zaman bana yağ yakmıyormu (bazı cümleler kuruyo sonra ekleyeceğim) işte yağ yaktığı aman dahada bi nefretle bakıyorum

5-wolf: En sevimsiz karakterlerden birdir.Hayatı varsa yoksa çelik çelik çelik...

Şimdilik bu kadar şimdi sıra sizde

• bu crusadermı kardes ? ben curusader oynuyorum adam dırek tarlalarımı yakmaya baslıyor yahu kıl bır sey.
    ayrıca dusman cok cabuk gelısıyor halkı menun etme ve cabuk gelısmek ıcın bana taktıkler verırmısın.sımdıden sagolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 21 Eylül 2011; 22:03:17 >
  • Rat, Snake, Sultan. Bu karakterleri sevmiyorum.

Saladin, Wolf ve Richard oynamayı sevdiğim karakterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

bu crusadermı kardes ? ben curusader oynuyorum adam dırek tarlalarımı yakmaya baslıyor yahu kıl bır sey.
    ayrıca dusman cok cabuk gelısıyor halkı menun etme ve cabuk gelısmek ıcın bana taktıkler verırmısın.sımdıden sagolasın.

Tabiki seve seve yardımcı olurum hangi bölüm olduğunu söylemen yeterli.Bak bazı bölümler var 10 saniyede ani atakla geçiyorsun şuan teldym pcye geçince tüm bilgilerimi ana konu olarak paylaşacgım.ayrıca son olarak oyundayken sesi açın zira oyun tarihinin en begenilen oyun müzikleridir onlar.
  • Pig'den nefret ediyordum. Hele o gulmesi varya sinir ediyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Pig'den nefret ediyordum. Hele o gulmesi varya sinir ediyor beni.

Yeni stronghold karakterlerini değiştirmeseler nası güzel olacak ama işte...
  • ben stronghold 3 u beklıyorum bu 3 te acaba çol harıtaları olacakmı ? bıde saladdın ordusu yada arap evlerını kurma askerlerını cıkarma olacakmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben stronghold 3 u beklıyorum bu 3 te acaba çol harıtaları olacakmı ? bıde saladdın ordusu yada arap evlerını kurma askerlerını cıkarma olacakmı

Evet bende stronghold 3ü bekliyorum fakat oyun motoru stronghold crusaderınki gibi olmayacak kingdoms gibi legens gibi olacak.Ayrıca bende çok isterim eski karakterlerin olması neydi onlar yaa Bekleyip göreceğiz inş.
  • tühh youtubede ızledıgım stronghold 3 vıdeolarının hıc bırınde arap toprakları yok.olmadı gercekten olmadı .
    http://www.youtube.com/watch?v=vv3eKqeTa_Y&feature=relmfu
  • quote:

tühh youtubede ızledıgım stronghold 3 vıdeolarının hıc bırınde arap toprakları yok.olmadı gercekten olmadı .
    http://www.youtube.com/watch?v=vv3eKqeTa_Y&feature=relmfu

Benim tek istediğim müzikleride stronghold:Crusader gibi olağanüstü olması

• crusaderde alevlı mancınık nasıl atılıyor.oyunda 2 tur askeerlerrın ustunde gosterge oluyor bırı ıskence aletlerı kuruldugunda bırıde halk ıcın bahce,bayral,heykel dıkıldıgınde bunların faydası zararları yada esıtleye bılıyormuyuz.popularty de halkı bazı konularda mutlu edemıyorum ıng. oldugundan olayı cozemedım bırısı popularty kısımının turkce acıklamasını neyın ne sekılde temın edılecegını yazarsa sevınırım.
  • quote:

crusaderde alevlı mancınık nasıl atılıyor.oyunda 2 tur askeerlerrın ustunde gosterge oluyor bırı ıskence aletlerı kuruldugunda bırıde halk ıcın bahce,bayral,heykel dıkıldıgınde bunların faydası zararları yada esıtleye bılıyormuyuz.popularty de halkı bazı konularda mutlu edemıyorum ıng. oldugundan olayı cozemedım bırısı popularty kısımının turkce acıklamasını neyın ne sekılde temın edılecegını yazarsa sevınırım.

İlk olarak şunları söyleyeyim işkence aletleri kurarsan işçilerin her zaman çalışmaya devam ederler başıboş gezmezler bir yerlerde dinlenmezler yani ama bununla birlikte halkın moralide bayağı düşer ve askerlerine ufakta olsa negatif bir güçsüzlük gelir fakat altının çoğalır.(kırmızı ve 5 nokta olduğunda.)
    İşkence aleti değilde heykel dikersen halkın morali mutluluğu artar kolay kolay düşmez fakat işçilerin her 30 saniyede bir heykellerin önüne gelip dinlenirler buda tabii altın sıkıntısını doğurur.Fakat askerlerinede küçükte olsa extra güç verir.(yeşil ve 5 nokta olduğunda tmm demektir.)

Popularity'ye gelince halkını mutlu etmek istiyorsan öncelikle kiliseleri,heykelleri falan kurmak zorundasın bunları kurduktan sonra ekmek yapmana bile gerek kalmaz.Ama altınım yok diyorsan ekmek yap gönder yeter.
    Alevli mancınık derken neyi kasteddin bilmiyorum ama heralde askerlerin okla attığı fosforu diyorsun onu menüden küçük bir sepet gibi kırmızı bir işaret var ona tıkla sonra onu al kalelelerin içine yerleştir 2-3 tane

• Tmm şimdi hatırladım neyi kasteddiğini onu yapman için engineering yani mühendis kurman lazım önce sonrada ona tıkla 2 mühendis çıkar hemen yanındada 2-3 işaret çıkar ordan balistaya gel kur tamamdır.
  • kardes cok sagol yanlız alevlı mancınıktan kastım mancınık tas yerıne alevtopu atabılıyormu oyle bır sey varmı ?.ben oıl kazanı kuruyorum bunu sadece surlardan asagı yada herhangı bır yere dokerek yangın cıkarmak harıcınde baska ne yapabılırım ?.mesela ben buyuk ok atan balıstayı kuruyorum yanına ates sepetıde koyuyorum ama tarlaları yakmıyor sadece yıkıyor bana attıgımda adamın tarlalarını atese veren bır sey gerek.bıde bı ev var ıcınde buyucu falan var bu ev ne ıse yarar benım bıldıgım eger dusman mancınıkla ınek leşı atarsa cıkan hastalıgı yok edıyorlar bunun harıcınde ne ıse yararlar.
  • quote:

kardes cok sagol yanlız alevlı mancınıktan kastım mancınık tas yerıne alevtopu atabılıyormu oyle bır sey varmı ?.ben oıl kazanı kuruyorum bunu sadece surlardan asagı yada herhangı bır yere dokerek yangın cıkarmak harıcınde baska ne yapabılırım ?.mesela ben buyuk ok atan balıstayı kuruyorum yanına ates sepetıde koyuyorum ama tarlaları yakmıyor sadece yıkıyor bana attıgımda adamın tarlalarını atese veren bır sey gerek.bıde bı ev var ıcınde buyucu falan var bu ev ne ıse yarar benım bıldıgım eger dusman mancınıkla ınek leşı atarsa cıkan hastalıgı yok edıyorlar bunun harıcınde ne ıse yararlar.

Oyunda maalesef ateş topu vs. yok fakat dediğin gibi sadece surlara koyabiliriz.Balista tarlaları yakıyor biraz daha dene.O dediğin şifacıda sadece o iş için kullanılabilir başka birşeye yaramıyor.Zorlandığın bölüm olursa söyleyebilirsin.

• stronghold crusaderde tasarladıgım mapları nasıl kullanabılırım yanı map tasarlayacam kale falan dıkmeyecem.agaclarını,tepelerını,akar sularını vs vs o mapla 1vs1 yapacam multı degıl nasıl oluyor bu
  • quote:

stronghold crusaderde tasarladıgım mapları nasıl kullanabılırım yanı map tasarlayacam kale falan dıkmeyecem.agaclarını,tepelerını,akar sularını vs vs o mapla 1vs1 yapacam multı degıl nasıl oluyor bu

Bak önce haritanı yap daha sonra kaydet o haritayı.Savaşlar sayfasına gel ordan rakiplerini falan ayarla.Hangi modda olacğını ayarla (crusader mod vs.) sonrada sağ taraftan haritalar var ordan kendi haritanı bul
  • BENİM EN SEVMEDİĞİM KARAKTER :

-PİG ÖZELLİKLE GÜLÜŞÜ VE TİPİ İĞRENÇ
    -EMİR SİNSİCE ADAM GÖNDERİYOR VE ARKADA DOLŞIP HALKIDA ÖLDÜRÜP BİZİ YENİYOR
    -WOLF STRATEJİSİ ÇOK GÜÇLÜ YENMEK ÇOK ZOR İMKANSIZ GİBİ BİŞEY .
  • Mancınığa inek koyup atın beyler :D Bide attığınız oklar alev alıyor bildiğim kadarıyla gerçi oyunu 3 sene falan önce oynadım.
  • Caliph'den nefret ediyorum pislik. ''Wacth your back Knight, Watch your back.'' demesinden nefret ediyorum özellikle. İğrenç kuleler yapar mancınıkla o kıytırık kulelerini yıkmadan bin kişilik ordu yollasan giremezsin suralara.

Sultan'ı çok seviyorum embesil hemen yeniliyor garibim. :)

Caliph'in seslerini de upload edersen sevinirim.

Stronghold 3'den beklentilerim:

1-) Yukarıda dedikleri gibi umarım müzikleri Crusader gibi olağanüstü olur.
    2-) Stronghold 2'de yaptıkları gibi 3D'nin içine etmezler umarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.