arkadaşlar aldım oyunu, şimdi update yapıyorum. bitince direk başlayacağım. ancak karakter konusunda kararsız kaldım. arkadaşım orc warior kasıyor. onunla birlikte takılacağım zamanlar olacak. tabii her zaman beraber kasamayacağız. tek kaldığım zamanda kasabilmek istiyorum. biraz araştırdım, shaman almaya karar verdim. sizce bi acemi için uygun bir karakter mi shaman? birde sadece shaman alcam demekle olmuyor. ne tür itemleri kullanacağımıda bilmiyorum. silah zırf takı? statlarıda hiç bilmiyorum. (KO bilgim sayılmaz heralde) ama okuduğum 50 den fazla fantastik roman bana biraz yardımcı olabilir zannedersem sadece talentlerde karar kıldım. elemental yanına resto yapmayı düşünüyorum.
kısacası karakterimi nasıl en uygun şekilde geliştireceğim konusunda yardımcı olmanızı istiyorum. şimdiden teşekkürler...
Shaman kasilmasi acisindan pek hizli olmicaktir neyle olursa olsun ama sanirim en iyi melee yani enchantment kasilir. sen begenir ya da begenmezsin o ayri..
Karakteri herhangi bi sekilde gelistirmene cokta gerek yok. atiyorum 50 lvlda aldigin cok iyi bi item 60ta hic isine yaramiycak. o yuzden max level olan 80e olabildigince cabuk ulas.. Asil iste o zaman gelistirmen gereken cok sey olucak :)
peki tauren yada orc olmam farkeder mi? birde stat konusunda yardımcı olabilir misiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme