Şimdi Ara

Esneklik-Esnek olma hakkında yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 16 yaşında 183 boyunda 75 kg yum eskiden cok zayıftım ancak belli bir süre bodyye gidince kilo aldım yaşıtlarıma göre kaslı bir vücudum var,ancak sorunum şu ki fazla esnek değilim açma germe konusunda fazla tecrübem yok bacakları kırmadan ayaktayken yere değemiyorum,yere uzanıp bacakları kırmadan ayaklarıma dokunamıyorum bacaklarımı fazla açamıyorum.Esneklik kazanmak için neler yapmalıyım,gidebilecegim bir spor var mıdır acaba ?
    t

• boksa git beni 1 senede baya esnettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkratos

boksa git beni 1 senede baya esnettiler

Esnettiler derken cidden esnemek anlaminda mi yoksa dayak anlaminda mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkican96

quote:

ikiside ama bağımlılık yapıyo 2 gün antremana gitmeyince enerji patlaması yaşıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rams+ein -- 9 Ocak 2013; 23:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _-DvRn-_

quote:

quote:

quote:

ikiside ama bağımlılık yapıyo 2 gün antremana gitmeyince enerji patlaması yaşıyorsun

Gerçekten 2 gün ara verince enerjik mi oluyorsun.Boks da tam olarak ne tür antremanlar yapıyordunuz.

evet ama ilk 3 ay baya zorlanyıon ilk önce açma germe yapıyoruz ondan sonra 45 dk falan koşuyoruz ama koşmak terletmiyo koşarken yapılan hareketler daha çok terletiyo hele o ördek yürüyüşü sürünme yapıyoz birdirbir daha çeşitli hareketler en sondada yürüyerek boks yapıyoruz saat 8 de başlıyo antreman saat 9 oluyo sonra gününe göre lapa yapıyoz ip atlıyoz kum torbası dövüyoruz teknik taktik falan baya enerji harcıyosun ben gittiğimde 90 kiloydum 68 kilo çıktım

• karatede daha çok esnersin ama body de kas yapmışsın ne kadar açılır bilmem ama boks gerçekten zevkli oluyor
    karate yi kavga için kullanamazsın
  •  Esneklik-Esnek olma hakkında yardım lütfen
    'ya git esnersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten 2 gün ara verince enerjik mi oluyorsun.Boks da tam olarak ne tür antremanlar yapıyordunuz.

evet ama ilk 3 ay baya zorlanyıon ilk önce açma germe yapıyoruz ondan sonra 45 dk falan koşuyoruz ama koşmak terletmiyo koşarken yapılan hareketler daha çok terletiyo hele o ördek yürüyüşü sürünme yapıyoz birdirbir daha çeşitli hareketler en sondada yürüyerek boks yapıyoruz saat 8 de başlıyo antreman saat 9 oluyo sonra gününe göre lapa yapıyoz ip atlıyoz kum torbası dövüyoruz teknik taktik falan baya enerji harcıyosun ben gittiğimde 90 kiloydum 68 kilo çıktım

Boks a ne kadar zaman gittin hangi kulupte gittin ve sokakta kendini kaç kişiye karşı savunabilirsin?

boksa 1 yıl gittim küçükçekmecede bi klube gittim istanbulda sokaktaki kişiye bağlı yani adam profosyonel muay thaicıysa ağzımı burnumu kırabilir ama ilk darbeyi yaparsam belki 2 kişi

• ayrıca dışarda adam dövmek için gideceksen hiç gitme dışarısı salon gibi değil
  • quote:

ayrıca dışarda adam dövmek için gideceksen hiç gitme dışarısı salon gibi değil

+1
  • quote:

quote:

ayrıca dışarda adam dövmek için gideceksen hiç gitme dışarısı salon gibi değil

Ne gitmesi ben zaten boks falan sevmem sadece merak benim yaptığım sanatım başka...

ne yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

karatede daha çok esnersin ama body de kas yapmışsın ne kadar açılır bilmem ama boks gerçekten zevkli oluyor

karate kavga işe yaramaz mı?

küçüklüğünden beri karate işinde olan onlarca kez şampiyon olan bizim hocanın oğlunun karşısına çık bakalım forumdan 10 kişiyi aynı anda alır

ben 7 yıl karateye gittim adam 1 yumruk atana kadar ben 4 tane atıyorum karate inanılmaz derecede çeviklik ve hız katar bilmeden konuşma

• Kendin esneme hareketlerinide yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

'ya git esnersin.

Taekwondo yu dusundum cidden tekmeler bacaklari acmasi bakimindan ibrahimovic mesela nasil esnek adam sizce en iyisi bu mu olur esneme konusunda ?

• quote:

karatede daha çok esnersin ama body de kas yapmışsın ne kadar açılır bilmem ama boks gerçekten zevkli oluyor

Bodyde bi miktar kas yaptim suan arkadaslar arasinda en kalipli ben oldum mesela ozellikle sirtim cok guzel oldu kanat,genislik bakimindan. Karateye gidersem esneyebilirmiyim yoksa bodyye gittigim icin bu hayal mi oldu benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: 16umT16

quote:

küçüklüğünden beri karate işinde olan onlarca kez şampiyon olan bizim hocanın oğlunun karşısına çık bakalım forumdan 10 kişiyi aynı anda alır

ben 7 yıl karateye gittim adam 1 yumruk atana kadar ben 4 tane atıyorum karate inanılmaz derecede çeviklik ve hız katar bilmeden konuşma

yav aslında herkes kendi dalında iyidir eğer dalının ustasıysan sorun yok
    bu konu uzar gider

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 16umT16

quote:

yav aslında herkes kendi dalında iyidir eğer dalının ustasıysan sorun yok
    bu konu uzar gider

aslinda doğru

• quote:

quote:

Bodyde bi miktar kas yaptim suan arkadaslar arasinda en kalipli ben oldum mesela ozellikle sirtim cok guzel oldu kanat,genislik bakimindan. Karateye gidersem esneyebilirmiyim yoksa bodyye gittigim icin bu hayal mi oldu benim icin

karateye yada body ye giden arkadaşlar seni daha iyi bilgilendirir ama
    kas esnekliği kaybedebiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

'ya git esnersin.

Taekwondo yu dusundum cidden tekmeler bacaklari acmasi bakimindan ibrahimovic mesela nasil esnek adam sizce en iyisi bu mu olur esneme konusunda ?

Hocam bacaklarınızı kırmadan ayak parmaklarınıza dokunamadiginizi soylemissiniz taekwondoya baslayin gerisi gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.