Arkada_lar yaz1mda da gördüünüz üzere baz1 karakterler yanl1_ ç1k1yor, bunun nedeni nedir, nas1l düzeltebilirim. Te_ekkürler. Not: WinXp Pro, IE6 kullan1yorum.
menü çubuğunda saatin sol tarafında tr yazması lazım eğer sende en yazıyosa onu tr yap yazı şeklin düzelir
quote:
Orjinalden alıntı: Castrolives
Arkada_lar yaz1mda da gördüünüz üzere baz1 karakterler yanl1_ ç1k1yor, bunun nedeni nedir, nas1l düzeltebilirim. Te_ekkürler. Not: WinXp Pro, IE6 kullan1yorum.
Başlat Denetim Masası Program Ekle-Kaldır Bu bölümde "Navexel" adlı bir şey görürsen bunu kaldır.
Daha sonra sistemini iyi bir AntiSpyware yazılımı şle tarat.(Örneğin;Spyware Doctor,Webroot Spy Sweeper)
quote:
Orjinalden alıntı: resrous
menü çubuğunda saatin sol tarafında tr yazması lazım eğer sende en yazıyosa onu tr yap yazı şeklin düzelir
Zaten TR yaz1yor.
@beytepe
quote:
Başlat Denetim Masası Program Ekle-Kaldır Bu bölümde "Navexel" adlı bir şey görürsen bunu kaldır.
Daha sonra sistemini iyi bir AntiSpyware yazılımı şle tarat.(Örneğin;Spyware Doctor,Webroot Spy Sweeper)
Navexel isimli bir dosya bulamad1m. Zaten Spyware kullan1yorum. Ayr1ca Mozilla Firefox'ta böyle bir sorun yok ancak IE kulland1g1m zaman ç1k1yor bu problem
===========>sistem geri yükleme
denetim masası/ bölgesel ayarlar/ dil/ detaylar
buradan tr Q klavye dışındakileri kaldır...
bi de msn messenger a bi eklenti filan yaptın mı? ve msn messenger ın dili nedir?
Messenger 8 sürümü beta olan ki o da inglizce. Bir de Discorery X2 kullaniyorum.
büyük ihtimal Navexcel yüzünden kaynaklanıyor fakat navexcele program ekle kaldırda bakma c - program files icinde bak özellikle navexcel search bar dosyasını sil.
eger yoksa bilgisayarında google search bar var ise kaldır yeniden kur derim
kesinlikle toolbarlardan biri yapıyor.ad-aware ve spyware programlarıyla tarat.var diyorsun ama bulabildiğin diğer programlarıda dene
türkçe msn yüklediğinde göreceksin ki sorun düzelecek.. başıma daha önce geldi...
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
büyük ihtimal Navexcel yüzünden kaynaklanıyor fakat navexcele program ekle kaldırda bakma c - program files icinde bak özellikle navexcel search bar dosyasını sil.
eger yoksa bilgisayarında google search bar var ise kaldır yeniden kur derim
Navexcel diye bir dosya bulunamad1 diyor.. Bütün bilgisayar1 taratt1m yok böyle bir dosya. Google search bar da yok. Anlamad1m nedir bu sorun. MSN ingilizce ama birtek ben kullanm1yorum ki MSN'i ingilizce olarak. Herkeste böyle mi acaba? Bir de IExplorer'da Görünüm basl1g1 alt1ndaki Dil kodlamas1 bölümünde sizde hangisinde tik var?
sen spybot search&destroy programını kur.update'sini yap. ve onunla tarat.düzelecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
sen spybot search&destroy programını kur.update'sini yap. ve onunla tarat.düzelecektir.
Bunu da yapt1m ama düzelen bir_ey olmad1 Yok mu arkada_lar bu i_in çözümü?
laptop mu kullanıyorsun? eğer laptop sa shift numlock yapmayı bi dene...
karedeş msn yi kaldır türkçe msn kursana ve bide İE kaldır tekrar kur. Yada arkadaşın dediği gibi sistem geri yüklemeyi dene.
Başlat/Çalıştır/Regedit/F3
Navexcel yaz arattır arama sonuçlarına bak yanlış birşey silme gereksiz gördüklerini sil.
Bu hatayı Navexel spyware'i yapar arkadaşım. Mutlaka sisteminde ya da kayıt defterinde olması lazım. Sistemi ve kayıt defterini incele.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme