Şimdi Ara

KARAKTERİNE ORTAK ARIYAN VARSA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 2-3 Saat Online Olurum..Hafta İçleri..Öğleden Sonra..Arada Bir Bronze Premium Alabilirim..İstanbul Anadolu Yakasındayım..Cep Telefon Falan Var İşte Ulaşabilirsiniz.. 64,65+ İyi Bir Karaktere Ortak Arayan Varsa..Cz Meraklısı Değilimdir..Öyle Exp Kasarim İşim Odur Zaten.. İletişime Geçmek İçin hamza-karatas@hotmail.com Ekleyebilirsiniz Arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeelThePain -- 16 Ocak 2008; 19:32:00 >

• Varmı Arkadaşlar Ortak Ariyan?
  • kimse ortak olarak almaz bence seni hele 70 + bi chr a ortak olan adam surekli oynicak gunde 2-3 saaten bisey olmaz diye dusunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: alien23

kimse ortak olarak almaz bence seni hele 70 + bi chr a ortak olan adam surekli oynicak gunde 2-3 saaten bisey olmaz diye dusunuyorum

haklısın 64 65 level üstüde olabilir yani isteyen varsa kardesim..
  • aynen bende ortak arıyorum charına ortak isteyen varsa oynayabilirim hergün en az 10 saat oynuyorum isteyen varsa charına ortak olabilirim...

ardream da olabilir üst cz de

en iyi oynadığım karakterler rogue ve warrior

mage ile priesti de oynarım güzel ama ardream da sevmiyorum onları

post sayım az diye şey yapmayın çok eskiden beri bu siteye üyeyim sadece yazmak istemiyorum önemsiz konulara

logosta 76 warriorum vardı satmıştım

59 rogue vardı satmıştım yine oynamak istiyorum charına ortak arıyan ve beni satmıyacak bir arkadaş arıyorum

sevgiler saygılar
  • http://img146.imageshack.us/img146/8797/adszwb6.png
    bu gün herkesin canı sıkılıo ortak arıo kendine
  • buda eice meşhur oldu bi bit yeniği war ama nedir
  • Valla char var ortak ta arıyorum ama 65 + deil
  • KAÇ + ÇAR
  • pört
  • Yukarı.
  • cogu kısı charına 10-12 saat onlıne kalabılıcek insanlar arıyor.
  • Peeh.. : )
  • Kimsenin oLcagını Sanmam Coq Sakat
  • Vallahi İsteyen,Kimseye Zorla Karakterini Ver Demeyeceğiz Ya..! Arada Pre Almaya Çalışırım İşte..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.