Şimdi Ara

Karanlıkta uyumadan önce gözde ışık çakması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözümde gece yatmadan önce yarım daire şeklinde ışık çakmaları görüyorum. Genellikle karanlıkta oluyor. Gözüm kapalı iken de olmakta. Retina ile ilgili problem olabilir diye göz doktoruna gittim ancak gözümde bir problem olmadığını nörolojik olabileceğini söyledi. Nöroloji ye gidicem arkadaşlar ama korkuyorum. Daha önce bunu yaşan var mı ya da teşhis konulan. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlardan da mı oluyor. Bende hem gunduz hemde gece karanlikta yanlardan oluyor. Damlali muayene yaptilar mi? Bende vitreous dejenerasyu cikmisti tabi çoğu doktor anlamadi en son universite hastanesinde bulundu.

Edit. Korkulacak birsey yok çoğu kisilerde oluyor bu cakmalar sadece başka bir doktorin fikrini almak faydali olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 17 Mayıs 2023; 4:24:49 >
  • sadece ince çizgi ve yarım daire şeklinde göz kapağımda ve gözümün altında oluyor. Damlalı muayene yaptılar sadece. Çok ince beyaz çizgi şeklinde oluyor. Nöroloji den randevu aldım bilmiyorum göz doktorunun söylemesi üzerine.

• Guest-81D4D9495 G kullanıcısına yanıt

Merhaba,aradan baya süre geçmiş ama bende aynı rahatsızlığı yaşıyorum,sizin sonucunuz ne oldu? Nöroloji doktoruna göründünüz mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z kuşağı çok uzun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.