Şimdi Ara

Karanlıktan korkuyorum :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Plunder

Aynen kardeşim
    Aslında benim korkum karanlıktan değilde , sanki arkamdan cin falan gelir acaip tırsıyorum

arkana saklanabilecek cinin senden hızlı hareket etme ihtimalini düşündün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

lan bende tırsıyorum artık bu forum herşeyimi elimden almaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

sadece ışık dostum birşey degil

imzan süper dostum

quote:

Orijinalden alıntı: A Tout Le Monde

Olay budur

• quote:

Aynen kardeşim
    Aslında benim korkum karanlıktan değilde , sanki arkamdan cin falan gelir acaip tırsıyorum

karanlıkta gelen mahluk aydınlıkta gelemez sanki paranormal aktivite, rec 1-2 ve benzeri filmleri gece tek başıan kulaklıkla izle, sonra git bi aynanın karşısına otur ve odnaın kapısını kilitle. etrafta hiç ışık olmamasına dikkat et ve aynaya bak. gözün alışıpta etrafı görene kadar. bi süre sonra zaten şarteller atacağı için artık bişeyi dert etmek zorunda kalmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: spyae

quote:

Aynen kardeşim

arkana saklanabilecek cinin senden hızlı hareket etme ihtimalini düşündün mü?

Allah kahretsin düşündüm

• kafanda oluşturma zamanla geçer
  • ölünce napacan mezara 100watlık ampülmü koyduracan
  • evde kolidordan geçerek diğer odaya geçiyorsun,diğer boş odanın ışığını yakıyorsun ve odadan bir şey alıcaksın
    ama odaya bakıyorsun çok sessiz sanki orda birisi var ve seni izliyor,odaya bakmaya devam ediyorsun koltuklara bakıyorsun orda bir ruh seni izliyor
    sen odandan eşyanı aldıktan sonra lambayı kapatıcaksın
    sanki o ruh senin lambayı kapatmanı bekliyor,sen lambayı kapatıyorsun ve ışıklar kapandığı anda o ruh bir anda arkandan sana geliyor ve ensende nefesini hissediyorsun tam seni sarmalıcak ve odanın karanlık köşesine çekicek gibi hissediyorsun,ama sen odanın ışığını kapadığın an hızlıca odandan çıkıyorsun,ama ruh arkadandan gelmeye çalışıcak
    sen kolidorunda ışığını kapamak zorundasın,kolidor ışığını kapadığın an heryer karanlık olucak,sadece senin odan aydınlık,sen bir an senin odana gitmeye çalışıcaksın ama aydınlığa gelinceye kadar hızlı haraket ediceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: dob3rman

quote:

Aynen kardeşim

karanlıkta gelen mahluk aydınlıkta gelemez sanki paranormal aktivite, rec 1-2 ve benzeri filmleri gece tek başıan kulaklıkla izle, sonra git bi aynanın karşısına otur ve odnaın kapısını kilitle. etrafta hiç ışık olmamasına dikkat et ve aynaya bak. gözün alışıpta etrafı görene kadar. bi süre sonra zaten şarteller atacağı için artık bişeyi dert etmek zorunda kalmazsın

süper ötesi bir yorum
    ayrıca sadece şarteller atmaz evden çıkıp koşmaya falan başlar heralde
    la bikaç sure okuyup yat bişe olmaz

• ulan herhalde öldü çocuk korkudan yazamıyor artık
  • quote:

Aynen kardeşim

Ya arkaya baktıktan sonra kafanı çevirdiğinde birden önüne çıkarsa ?
  • Tabiki korkmalısın orada ne olduğunu bilmiyorsun
  • piskopat babam beni dolaba koyardı korkmayım diye hiç iyi bişey yapmamış şimdi anlıyorum :D benide kendine benzetti korku filmi felan izledğimde bende korkarım karanlıktan yalnız kalmaktan.. ama sessiz sakin bir ortamda karanlıkta oturmak gibiside yoktur sana tavsiyem korkunun üzerine git
  • kör oldugunu hayal et.
  • Fear Of The Dark dinle..
  • ya arkadaşlar yardım edin bende çok korkuyorum böle sanki mutfaktayım ama arkama biri gelmiş beklio gibi oluyo dönüyom bişe yok napcam yeni evlendim ama tek yapamıom gündüz bile duramıyorum yaaaaaa
  • Aynen, hiç kimse karanlıkta ne olduğunu bilemez. Sadece düşünceler cevaplar, cevaplar düşünleri, düşünceler cevapları siler kolay bir iş değildir. Bende Korkuyorum.
  • eeeeeeeeeeeeeee nolcak böle yaa ömür boyu bu korkuyla yaşanmazki elbettiki bi çaresi vardır yaaaaaaa
  • Korkularının üzerine git korkun senden korksun :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.