Şimdi Ara

Karanlıktan korkuyorum :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yaşına geldim hala karanlıktan korkuyorum nasıl bir fobidir bilmem ama tek başıma karanlıkta kaldımmı acayip şekilde tırsıyorum ayrıca yükseklik,dar yerlerde kalma gibi fobilerimde var nerdeyse herşeyden tırsıyorum acaba bu korkularımı nasıl yenebilirim karanlık için üstüne git demeyin psikolojim bozulabilir Geceleri evde tek başıma kalamıyorum vs. çok kötü durumdayım ya

• Korkunun üzerine git aş kendini yoksa hep korkarsın bende korkuyordum kurtuldum Allah'a şükür.
  • sadece ışık dostum birşey degil
  • arkana saklanabilecek varlığın senden hızlı hareket etme ihtimalini düşündün mü?
  • Tek çocukmusun ?
  • Korkularini yenmenin en kolay yolu uzerine gitmektir.
    Karanlikta kaldikca alisacaksin ve korkmamaya baslayacaksin.

Yangin mervideninden bi binanin en ust katina ciktiktan sonra 1-2 kere, yukseklik korkunu da yeneceksin.

Bunlarin hepsi uzerine giderek olur. Fakat pes edersen, daha da buyur korkun. Pes etmemelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kavgadan çok korkuyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Karanlıktan korkuyorum :S

Join the Dark Side!
  • ben 17 yaşıma kadar karanlıktan korkuyordum yani gece uykuya dalmadan küçük ışıgm vardı onu yakıyuordum daha sonra annem ameliyat olunca 15 gün evde tek başıma kalmak zorunda kaldım ve krkularımın üstesinden geldim suanda ışıklı ortamda uyuyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Karanlıktan korkuyorum :S

Join the Dark Side!

Rise!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Korkularini yenmenin en kolay yolu uzerine gitmektir.

Yangin mervideninden bi binanin en ust katina ciktiktan sonra 1-2 kere, yukseklik korkunu da yeneceksin.

Bunlarin hepsi uzerine giderek olur. Fakat pes edersen, daha da buyur korkun. Pes etmemelisin

inş. kurtulcam yükseklikle pek bi sorunum yokta dar alanla - karanlık acayip sorun yaratıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EwerTurKK

quote:

inş. kurtulcam yükseklikle pek bi sorunum yokta dar alanla - karanlık acayip sorun yaratıyor :S

Korkmakda haklısın karanlığa bakarken birden acayip yaratıklar gözükebilir gözüne.

• Aynen kardeşim
    Aslında benim korkum karanlıktan değilde , sanki arkamdan cin falan gelir acaip tırsıyorum
  • Üstüne git başka yapıcak birşeyin yok mesela herkes yattıktan sonra evin her tarafını gezmeyle başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

quote:

Korkmakda haklısın karanlığa bakarken birden acayip yaratıklar gözükebilir gözüne.

korkutmayın !

• quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

quote:

korkutmayın !

Korkutmakla ilgisi yok karanlığın içinde acayip yaratıkların varlığı doğrudur.

• Evde herkes yattıktan sonra en yakın mezarlığa gidip baştan sona dolaş.
  • Karanlıkta aynanın karşısına geç ve gözlerini kırpmadan kendi gozlerine odaklan en az yarım saat.
    Etrafında uçan üç harflileri göreceksin !!!

Ardından "ee bu muydu yani? Haha." diyip korkunu yeneceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumuklu sucurta -- 14 Şubat 2010; 0:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Aynen kardeşim
    Aslında benim korkum karanlıktan değilde , sanki arkamdan cin falan gelir acaip tırsıyorum

Demircinin ertafında 7 tur at geçer.
  • lan bende tırsıyorum artık bu forum herşeyimi elimden almaya başladı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.