Şimdi Ara

[b]Karaoke ve Karaoke Partisi Konusunda Yardım ihtiyacı olan buraya...[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Karaoke Yazlımı Hakkında biLgi isteyenler.

Karaoke Çalıştırma Programı Hakkında biLgi isteyenler.

Karaoke Çalıştırma Programına ihitiyacı olanlar.

Dj miX programlarına ihtiyacı olanlar.

KaliteLi Karaoke Diğerlerinden nasıl ayırt ediLir V.b. Gibi Her konuda Siz değerLi Dh Kullanıcılarına üCretsiz Ve Karşılıksız Yardım etmeye hazırım.

(sadece karaoke partilerinde yeme içmemi karşılarsınız) Eşşek deiLsinizdir herhaLde :D

SAYGILARIMLA...

• Gerçekten alanında başarılı, vereceği bilgiler doğrultusunda yeni başlayanlara yada bilgilerine yenisini eklemek isteyenlere vereceği tavsiyeler ışık tutacak doğrultuda yararlı bir donanıma sahiptir kendisi.Ayrıca geniş karaoke arşivi sayesinde birçok kişiye destek sağlamıştır herkese şiddetle tavsiye ederim yararlı yardımsever bir abimizdir herkes bilgisinden birşeyler kapacağına inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordzeus -- 5 Mart 2011; 1:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordzeus

Gerçekten alanında başarılı, vereceği bilgiler doğrultusunda yeni başlayanlara yada bilgilerine yenisini eklemek isteyenlere vereceği tavsiyeler ışık tutacak doğrultuda yararlı bir donanıma sahiptir kendisi.Ayrıca geniş karaoke arşivi sayesinde birçok kişiye destek sağlamıştır herkese şiddetle tavsiye ederim yararlı yardımsever bir abimizdir herkes bilgisinden birşeyler kapacağına inanıyorum

Tşk Ederim LordZeus kardeş. Senin gibi olan herkeze kapım açık. Müzik Olayları konusunda herkeze her şekilde yardım ederim yeter ki İNSAN olsun ve gerçekten yardıma ihtiyacı olsun

Güzel Yorumun için TşkLer.

SAYGILARIMLA...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.