Üst sınır 200 YTL yazmış arkadaş. K750'nin en ucuzu 210-220 YTL zaten. Onların da birkaç aylık ömrü kalmış.
bence k750 alınabilecek en güzel cihazlardan biri. malzeme kalitesi yada joystick gibi çeşitli sorunları olsada fiyatına göre sunduğu özellikler takdire şayan...
peşin para yoksa bi çok site ve teknoloji mağazasında; "350YTL /12 taksit" imkanı ile satın alaınabilir.
arkadaslar. cep telefonu almak istiyorum ama karar veremiyorum. 100-200 ytl arasi bisey istiyorum. samsung x210, nokia 6060, sony ericson z300i telefonlarini buldum. hangisini almaliyim? cvp yazarsaniz sevinirim.
Sectigin telfnlr icinde hem dizayn, hem ince, hafif, hem de teknik bakimdan daha iyi olmasi nedeniyle Samsung X210 modelini tavsiye ediyorum..diger 2 cihazda olmayan kaliteli ekran, kizilotesi, fm radyo, uyari isigi, sesli not gibi artilara sahip..
2. el bir k750i iyi seçim olur ancak oldukça dikkatli olmanızı öneririm.K750i ler bir kaç ay sonra joystick ve kamera arka kapağı kısımlarında tutukluk ve tutmama gibi problemler yaratabiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme