Şimdi Ara

Karar Aşaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Notebook almayı düşünüyorum hepsiburada.com'dan bazı kriterlere göre 3 notebook'a düştüm. Pişman olmamak için sizin görüşlerinizi bekliyorum yada bunlar yerine şu model daha iyi olur diyebileceğiniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Aradığım ana özellikler

* Limitim 1500 TL'dir.
    * 15.6" ekran
    * DDR3 3GB yada 4GB RAM
    * 1 GB Harici ekran kartı ( Oyunları rahat bir şekilde oynasın kasım kasım kasılmasın)
    * Resim editörleri ile uğraşırkende kasılmasın

Lenovo (IBM) Y550 Intel Core 2 Duo P7550 2.26GHZ 4GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-028164
    1.471,08 TL (KDV Dahil)

HP Pavilion DV6-1365ET Intel Core 2 Duo P7550 2.26GHZ 4GB 320GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar VT929EA
    1.471,08 TL (KDV Dahil)

Packard Bell Easynote TJ75-F2475-JN-203TK Intel Core i3 330M 2.13GHZ 3GB 250GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar
    1.286,97 TL (KDV Dahil)

Karşılaştırma Detaylarını görmek için tıklayın...

kafama takılan sorular ?

* HP Pavilion'da Wireless 802.11b/g var /n bulunmamakta bunun eksisi ne olabilir ?
    * Core 2 Duo mu? yoksa Core i3'mü?

ekran kartı ve işlemci üzerinden değerlendirirseniz sevinirim harddisk ile ram ilerde değiştirmede sıkıntı çıkarmaz ama bu ikisi arasında iyi bir seçim yapmak lazım.. Bugün akşam sipariş vermeyi düşünüyorum bunlar arasında siz olsanız hangisini alırdınız yada bunları alıcağına o fiyata bunu tavsiye ederim diyeceğiniz ne varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacon -- 10 Mayıs 2010; 17:03:06 >

• birincisi hepsiburada da ürün teslimi konusunda bazı aksaklıklar çıkmakta, hatta günün içinde bi arkadaşımız konuyla ilgili sitemlerini içeren bi konu açmıştır.

ikincisi evet i işlemcili notebook yeni nesil olmasından dolayı

üçüncüsü i3 bile deil o fiyata i5 model ekran kartı bakımından da bu ürünü tercih etmeniz

http://www.pcdepo.com/asp/product/66141/ACER-AS5741G-434G50MN-CI5-430M-4GB-500GB15-6-W7P

iyi araştırmanızda fayda var kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga145 -- 10 Mayıs 2010; 17:27:54 >

• 1500 lira limitle alınabilecek en iyi model budur :

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=LX-PMB02-077

Karar vermende yardımcı olacak linkler :

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-islemciler-Benchmark-Listesi.10106.0.html
    http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

Sorularına da cevap vereyim :

1) N destekli bir modemin yoksa sana bir yararı olmaz.
    2) Yukarıdaki linkten bakabilirsin..

• Bugün Mediamarkt'ta Acer 5740G'yi inceledim güzel makina sesi, film izlenilirliği iyi fakat oradaki işlemci İ3 yazıyordu ve bu şekilde fiyatı 1.499 TL idi. 5740G farklı özelliklerde mi çıkartıldı? Şimdi teknosayada bakıyorum orada disk 320, teknomarketimde 500 kafamda soru işaretleri oldu? sitede yazan özellik dışında bir makina göndermesinler ?

Teknomarketimden almayı düşünüyordum dün iki tane mail attım ama geri dönüş yapmadılar. Kafamda soru işareti oluştu ürünü aldıktan sonra maillerime cevap vermezlerse kafayı yerim :S

Hangi siteden almamı tavsiye edersiniz ?

Hizli Al

Hizli Al nasıl bir site güvenilir midir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacon -- 11 Mayıs 2010; 20:35:52 >

• 5740'ın birçok farklı konfigürasyonu var. Dolayısıyla özelliklerin farklı olması doğal. Teknomarketim'e sorularını , üye olduktan sonra site üzerinden sormalısın. Gayet hızlı cevap veriyorlar bu şekilde. Hızlıal da güvenilir bir site..

Ayrıca sakın yukarıdaki Tolga'nın önerdiği modeli alayım deme parana yazık edersin. 5650 , GT320'den çok daha üstün bir kart..
  • arkadaşlar ben yınede acer olmasından dolayı guvenmıyorum. malzeme kalıtesı daha uygun bırsey önerebilirmisiniz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.