< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 27 Temmuz 2019; 14:51:43 > |
Bildirim
4. yıla kalmaya karar verdim, düşüncelerinizi bekliyorum (ANKET)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 27 Temmuz 2019; 14:51:43 > |
Sizi tanımıyorum. Ama potansiyelinizin bu olmadığına eminim. Muhtemelen yeterince çalışmamışsınızdır sadece.
Ama sizinle empati kurduğum zaman, dördüncü yılın düşüncesi bile korkutucu geliyor. Psikolojiniz bunu kaldırabilir mi? Hatalarınızın farkında mısınız? Farkında iseniz nasıl çözeceksiniz veya çözebilecek misiniz? Bunları iyi düşünmeniz lazım. İyi düşünmek bile yetmez. Çok iyi düşünmeniz lazım. Çok zor bir karar çünkü. |
Merhaba ben de sizin gibiyim 2017 180k 2018 80k 2019 115k ama 2017 yılında yaşadığım ayak kırığı sonucunda hiç çalışamadım 2018 yılında ortalama çalıştım 100k öne çektim daha potansiyelim var diyip 1 sene daha kaldım ve aralık ayından başlayan babamın akciğer kanseri tanısı ve mayıs ayında vefat etmesi aralıktan mayıs ayına kadar çoğunlukla hastanede geçirmem benim açıkçası 35k ileri gidecekken 35k geri gittim bir sene daha kalıp kalmayacağım daha belli değil ama siz siz olun yaşadığınız talihsizlikler varsa,ben .... sebepten dolayı çalışamadım veya çalışmadım kendi potansiyelimi verdiğimi düşünmüyorum diyorsanız kalın derim ama hem çalışıp hem ders yapmayın bence bu sene kalırsanız çok zor olacaktır
|
'Potansiyelin bu' bu cümle kadar beni sinirlendiren başka bir cümle yok. Kimseyi takmayın yolunuz açık olsun.
|
ilk sene staj, bu sene de iş vardı. sadece ikinci sene doğru düzgün sınavla başbaşa kalabildin. yani kalırsan bence ikinciye kalmış olacaksın, dörde değil.
ikinci sene sağlam çekiş yapmışsın, bir temiz seneyle işi bitirirsin gibime geliyor. |
Hocam bence boşa kasmanin esprisi yok bazen durumu kabullenip önünüze bakmanız gerekiyor.Kazanamazsanız 4 yıl çöpe gidicek (üstelik kazanamamanin vereceğı hayal kırıkliğindan bahsetmiyorum)kazandiginizi varsayarsak tıpı 6 senede(hazirlik yoksa tabii ki) bitireceginiz meçhul belki orada da sene kaybediceksiniz üstüne tus belasi var 4 yilda uzmanlik derken yaş çok geçmiş olucak.Bana kalirsa tüm bu risklere değecek değil.
Not:2017 mezunuyum üniyi birakip bu sene sinava bir kez daha girdim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmohikan oturanboğa -- 27 Temmuz 2019; 15:23:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 27 Temmuz 2019; 15:28:20 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 27 Temmuz 2019; 16:0:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 27 Temmuz 2019; 16:4:32 > |
|