Bildirim
karar verdim 32'' 32S3000
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Selam
Bence çabuk karar veriyorsun Sony 32L4000 diye bir model çıkmış oda çok iyi özelliklerde görünüyor. istersen ona bir bak.. -
yaa onu almaya karar vericem sole bole derken onun ustune başka bi model daha çıkacak bu işin sonu yok dipsiz kuyuu ben bi lig tv izlicem bide digiturkten sd yayın işte 1 500 ytl ust limtiim var sony den baska da bişey düşünmüorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: KoWeNoN
Selam
Bence çabuk karar veriyorsun Sony 32L4000 diye bir model çıkmış oda çok iyi özelliklerde görünüyor. istersen ona bir bak..
bu Sony 32L4000 nasıl bişeydir internette pek goremedim ne farkı var diğerlerinden -
quote:
Orjinalden alıntı: viduka
yaa onu almaya karar vericem sole bole derken onun ustune başka bi model daha çıkacak bu işin sonu yok dipsiz kuyuuben bi lig tv izlicem bide digiturkten sd yayın işte 1 500 ytl ust limtiim var sony den baska da bişey düşünmüorum
s3000 güzel tv. Ben 40" ini kullanıyorum. Bir iki fotoğraf ekledim şu topiğehttp://forum.donanimhaber.com/m_21444195/mpage_51/tm.htm
Ama kaça buldun bilmiyorum ama 32" i için 1500 verme. Vereceksen Yeni seri 32v4000 sanırım o fiyatlara bulunabilir.
-
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
quote:
yaa onu almaya karar vericem sole bole derken onun ustune başka bi model daha çıkacak bu işin sonu yok dipsiz kuyuuben bi lig tv izlicem bide digiturkten sd yayın işte 1 500 ytl ust limtiim var sony den baska da bişey düşünmüorum
s3000 güzel tv. Ben 40" ini kullanıyorum. Bir iki fotoğraf ekledim şu topiğehttp://forum.donanimhaber.com/m_21444195/mpage_51/tm.htm
Ama kaça buldun bilmiyorum ama 32" i için 1500 verme. Vereceksen Yeni seri 32v4000 sanırım o fiyatlara bulunabilir.
teşekkur ederim
oo 32 l 32 v derken yinee giriorum tunelee
-
Daha ucuza bulduysan 1200-1300 civarı uygundur. Ama işte yeni serisi çıkmış 1500-1600 e alınabiliyorsa ona yönelmek lazım. Tabi aradaki fark biraz daha olsa kesinlikle değmez al s3000'i güle güle kullan derdim. -
quote:
Daha ucuza bulduysan 1200-1300 civarı uygundur. Ama işte yeni serisi çıkmış 1500-1600 e alınabiliyorsa ona yönelmek lazım. Tabi aradaki fark biraz daha olsa kesinlikle değmez al s3000'i güle güle kullan derdim.
dedgin gibi oldu sonunda 1300 e buldum 32 s3000 bugun aldım pazartesi gelio
digiturkle kullanıcam da skart almaya gitcem birazdan PROFIGOLD olması şartmıdır acaba 1.5 m 55 ytl diyolar abartı gibi geldi bana başka bi seceneğim var mı sizce.. -
Ben philips altın uçlu scart kullanıyorum gayet memnunum. Dandik kablo ile denemiştim ilk acayip fark etti. Ayrıca bende 32S3000 kullanıyorum. Hiç bir pişmanlık duymuyorum. Çokta memnunum. Sende güle güle kullan. -
hayırlı olsun dostum panelin iyi günlerde kullan. Saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: laciwert
Ben philips altın uçlu scart kullanıyorum gayet memnunum. Dandik kablo ile denemiştim ilk acayip fark etti. Ayrıca bende 32S3000 kullanıyorum. Hiç bir pişmanlık duymuyorum. Çokta memnunum. Sende güle güle kullan.
teknosalr satımıo philips altın uclu bilomusn -
quote:
quote:
Daha ucuza bulduysan 1200-1300 civarı uygundur. Ama işte yeni serisi çıkmış 1500-1600 e alınabiliyorsa ona yönelmek lazım. Tabi aradaki fark biraz daha olsa kesinlikle değmez al s3000'i güle güle kullan derdim.
dedgin gibi oldu sonunda 1300 e buldum 32 s3000 bugun aldım pazartesi gelio
digiturkle kullanıcam da skart almaya gitcem birazdan PROFIGOLD olması şartmıdır acaba 1.5 m 55 ytl diyolar abartı gibi geldi bana başka bi seceneğim var mı sizce..
viduka arkadaş, lig tv'de istediğin kaliteyi yakalayıp yakalayamadığını bizimle paylaşırsan seviniriz.
gerçi 32" de çok sorun olmaz gibi geliyor bana ama.
-
quote:
Orjinalden alıntı: m@ni@c67
viduka arkadaş, lig tv'de istediğin kaliteyi yakalayıp yakalayamadığını bizimle paylaşırsan seviniriz.
gerçi 32" de çok sorun olmaz gibi geliyor bana ama.
elbette yarın gelio tv altın scartıyla felna filan deneyip yarın aksama yazarım ne olp bittiğini -
quote:
Orjinalden alıntı: palermo9
quote:
Orjinalden alıntı: laciwert
Ben philips altın uçlu scart kullanıyorum gayet memnunum. Dandik kablo ile denemiştim ilk acayip fark etti. Ayrıca bende 32S3000 kullanıyorum. Hiç bir pişmanlık duymuyorum. Çokta memnunum. Sende güle güle kullan.
teknosalr satımıo philips altın uclu bilomusn
ben vatan dan almıştım teknosada da vardır heralde. -
bide dizustumu bu s300 e bağlayıp hd dizileri izlemek istiyorum içn bu linkteki kablo yeterlimdir ses ve goruntu akatarımı için saygılar sevgiler
http://www.teknodijital.com/asp/show_stock.asp?product=AK-639
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X