Şimdi Ara

Karar Veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar iki laptop arasında sıkısdım kaldım ne yapsam bilemedim sizede sormak bir fikir almak istedim
    1. secenegim
    SAMSUNG NP700Z5C
    2. Seceneğim
    HP DV6-6C01ET
    hangisini alsam karar vermedim Samsung alsam tek elle acılabiliyor cd girişi araclardaki gibi dwd surucu cıkmıyor ıcınden klavye aydınlatması var 3 kademeli fan ayarı otomatik ekran parlaklıgı ayarı var dwd surucu var ıcınde ekran da 1600 x 900. 8Gb ssd dısk var ıcınde
    Hp de ise işlemci modeli biraz dusuk ama hızlar aynı ekran kartı 2 Gb klavye aydınlatması yok bluray okuyucu var 1920X1080 cozunurluk var tek elle acılmıyor . ıcınde sanırım ssd dısk yok bugun vatan bılgısayarda hp modeline bakdım samsungada teknosada bakdım samsung daha zarif ve şık geldı bana hp bıraz kaba duruyor onn yanında vatan bılgısayardaki gorevlıye sordum hangısını onerırsınız dıye oyun oynıcaksan sıstemı zorlarım dıosan hp al dedi ama samsungunda bazı artıları var ne yapsam bilemedim teknosadaki elemanda samsungu oneriyor vatandaki iki ekran kartı arasında ucurum var hp onerrim diyor ne yapsam bilemedim acaba siz hangısını onerirsiniz .

• Biraz önyargılı olabilirim ama HP kullanıcısı bir çok arkadaşım ısınma problemi yaşadığından ben HP tercih etmem. 4 yıllık Acer laptopum bile yepisyeni HP ler kadar ısınmıyor. Ben şu ara yeni bir bilgisayar arayışındayım ve Samsung ile Asus seçim yapmayı düşünüyorum.

• Sans Noblesse
    bende sordum onu hanı ısınma olyomu eskisi gibi diye dediler dv 6000 serisindeydı o sorun sımdı yok dıolar ama etrafımdada yenı hp kullanan yok soramıorum kimseye .

Epıca
    sagol onerilerin ıcın ama msi laptopa cok yabancıyım 2 3 de msi anakart elimde kaldı pek sıcak degilim ondan dolayı ha anakartla bir deil ama ne bilim ısınamadım aslında np 550 ye bakıodum jbl ses var teknosada bakdım felaket de sesı var ama ekran kartı ddr 3 ramlı o yuzden vazgecdım bide bnm np700 de klavye aydınlatma tek elle acma dwd surucunn seklı ekran sensoru felan daha cok cezbettı o yuzden np550 den vazgecdım
    lenovo da hıc ısınamadıgım bı marka onlara pek yanassasım yok bı sorun olsa sıkntı oluo samsungun sırf burda 2 3 servısı var sıkıntı olmaz diye dusunuyorum . asusda güzel de ondada 650 m ekran kartı var ddr3 o yuzden ondan da vzgecdım o modelede bakmısdım ama pek yanasamıom ondan dolayı kafam cok karısdı aynı ozellıklere yakın cok pc varda ne bilim daha sıcak durdum hp ile samsunga ama kafam cok karısık 7690 ile gt 640 arasında cok performans farkı varmı ultra ayarlarda oyunlarda sıkntı cıkartırmı dıye merak edıyorum ayrıca samsung da 8 gb ssd var baya katkısı da var o yuzden samsungda aklm bıraz ama vatan bılgısayardakı adam aklıma hp yı de sokdu bılemedim napcagımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprcc -- 17 Eylül 2012; 19:48:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    8500LE almaya karar verdim ama...
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.