Şimdi Ara

Karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk konum olduğu için hatalar bulunabilir. Fazla değil 2 aydır LOL oynuyorum ama forumları rehberleri hepsini sürekli takip ediyorum. Oyunu 11 yaşındaki komşumdan öğrendim . Mecbur TRde başladım. Eu West ne bilmiyordum. Başlarda yapay zekaya karşı oynadım. Seviye 19 olduğunda normal oyun attım. Genellikle ryze oynarım. Ryze ile en verimli midde oynayacağımı düşündüğüm için mid oynamak istedim. Fakat nedense her oyunda en az 3 mid isteyen bulunuyor. Ryze ile top lane de oynuyorum dedim. Ryze aldığım için genellikle bunumu aldın .s .s gibi lafları duymaya başladım.Fiyattan dolayımı böyle oluyor anlamadım. Dari alsam 6300 olduğu için eminim bişey demezlerdi. Bide şunu farkettim herkesin ağzında ak kelimesi. Küfürsüz maç yok.SS vermiyorlar gank yüzünden ölüyorsun feedleme *** gibi hakaretler duyuyorsun. SS veriyorsun ölüyorlar ss nerde *** malı ndan başlayıp sövmeye devam ediyorlar. TF oldummu kill çalma *** yazanlar.Kill çalmak için flash atıp ult atıp kendilerini harap edenler var. İnsan bu yaşında 10-12 yaşındaki çocuklardan küfür yemek istemiyor İşyerinden bir arkadaşın tavsiyesi ile Eu Westte oynadım bir el. Gayet güzel gitti ilk oyunum. Yi please penta demişti. Bende ne diyecek die meraktan çalmıştım pentasını . Yapay zekaya karşıydı. Sorry dedim o da np yazıp çıktı. TR de ne diyeceklerini hayal edemiyorum . TR de bir tartışmada yada büyük bir hatada duyacaklarımız ****** senin ben ******* ı ******** lan ****** ne feedlion bide çalıon. Westte bu kadar küfür yok. Yabancılarla çok fazla oyun oynadım. Tribes Ascend, PlanetSide 2 gibi oyunları çok oynadım.İngilizcemde kötü değil. Oyunu sadece eğlenmek için oynuyorum kill galibiyet umrumda değil. Takım için gerekli herşeyi yapıyorum. Çok fazla oynayamıyorum zaten . TR de indirimler güzel çoğu arkadaşta TR de oynuyor. Ama West tede kaliteli bir oyun var gibi. Troll feeder leaver umrumda deil sadece 10 yaşındaki çocuklardan küfür yemek istemiyorum. Sizce TR demi olayım Westtemi ? Uzun yazdım biraz özür dilerim Cevaplarınızı bekliyorum

• Tr de ol sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben okadar küfür görmüyorum.Ufak tefek olur ama olmayan gezegen yoktur.
  • oo ps2 mi iyiymiş
  • Öncelikle her champi deneyip öğrenmen senin yararına olur. Her karakter hakkında fikir sahibi olmuş olursun. Küfür olayındaysa arkadaşların TR'deyse trde kal çünkü arkadaşlarla oynamanın zevki farklıdır. Küfür eden olursa ignorela geç onemli bir şey değil o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap verdiğiniz için teşekkürler Westtede küfürle karşılaşmaya başladım. TR indirimleri güzel. Arkadaşlarım oyunda aktif oluyor genellikle. TR daha mantıklı. Dediğiniz gibi 11-14 yaşındaki çocukları ignorelayıp geçmek daha mantıklı.Westte almanlar çok küfür ediyor. Türk olduğum için daha fazla hakaret ediliyor. TR ye karar verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.