Şimdi Ara

karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm millet kangoo,veya doblo almak istiyorum 2.el Turkiye 10-15000ytl em var Turkiyeye ayirdigim ben ikisinin arasinda kaldim 10000ytlye bir kangoo buldum bunu body kit ile filan gusellestirip camlari siyah arabayida alcaltabilirmiyim 5000ytl de oyle verebilirim evet beyler sorum gayet acik 5000ytl ye neler yapabilirim bizim kangoo ya? ses sistemi haric!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swedeniz -- 23 Eylül 2006; 9:29:16 >

• mototr ğücü olarak kangoo derim gerçekten seri araba ama eğer modfiye yaptrcam diosan doblo al derim şimdiden hayırlı olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: safak_41

mototr ğücü olarak kangoo derim gerçekten seri araba ama eğer modfiye yaptrcam diosan doblo al derim şimdiden hayırlı olsn

eywallah kardes bide kangoo alirsam arabayi sirf nikalaj yapmak istiyorum bide arabanin istetmesi varya onu nasil kapi arkasina monte ettirebilirim jeeplerde yapiolar ya bir plastigin icine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swedeniz -- 23 Eylül 2006; 11:12:36 >
  • bencede kangoo iyi bir secim olur hayırlısı olsun
  • arkadas alacam demişsin yorum yapayım yapmayayım dedim ama dogru olanı söyleyeyim

alman test operatörleri tarafından kullanılıyor test sırasında 2 teker üzerinde asılı klaıyor taklaya ramak kalıyor

yol tutuşuda eleştiri konusu oluyor

doblo kango dan 3-5 gömlek üstündür

gerek yol tutuş gerek performans gerek tüketim konusu kangodan gayet iyidir

kaliteside kangodan iyi bu benim yorumum bana kalırsa karar vermediysen doblo al aksesuarlarıda başka bir zamana ertele
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

arkadas alacam demişsin yorum yapayım yapmayayım dedim ama dogru olanı söyleyeyim

alman test operatörleri tarafından kullanılıyor test sırasında 2 teker üzerinde asılı klaıyor taklaya ramak kalıyor

yol tutuşuda eleştiri konusu oluyor

doblo kango dan 3-5 gömlek üstündür

gerek yol tutuş gerek performans gerek tüketim konusu kangodan gayet iyidir

kaliteside kangodan iyi bu benim yorumum bana kalırsa karar vermediysen doblo al aksesuarlarıda başka bir zamana ertele

istanbuldayken bende ayni soruyu bir taksiciye sordum adamda doblo vardi muhabbet acildi arabadan sordum kangoo yu neden secmedin dedim verdigi cevap olmege niyetim oyk dedi simdi anladim adamin ne demek istedigini ozaman doblo gecerim arasinda fazla bi fark yok dedigin gibi aksesuarlarida sona hallederim yorumlar icin tesekurler bide dedigim aksesuarlar dobloya kaca cikar arabanin biaz alcalmasi merdiven plastik istetme yanlar nikelaj boru filan max ne kadar tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swedeniz -- 23 Eylül 2006; 12:20:46 >

• Kangoo performansta iyi demişşiniz.

benim 90 hp lik 1500 ton luk connectle plakayı okutmanın yanında ezberletiyorum.

en iyisi doblo
  • krom kaplama sadece kapı cıtaları 80 ytl civarı

krom konusu ile ilgini GHKN arkadaşımız bir topic açmıştı ve bir cok aksesuar onda mevcut istersen arat mutlaka sana yardımcı olur

son seçiminin doblo olması temennisi ile
  • evet arkadaslar ailemlede konustum doblo son secim cunku arabanin ic dizayn i dahil herseyi cok gusel yorumlariniz icin tesekurler ben arkadasin topigini ariyim insallah parca vardir doblo ya bide 2.elde guvenilir bir site varmi ?
  • doblonun iç dizaynı nerden güzel ?bence ticari sınıftaki en vasat iç tasarım
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9058195/mpage_1/key_krom/tm.htm

topic bu arkadas forumdan ayrıldı yanlız

andy_brs@hotmail msn si sana orda yardımcı olur kendisi

2,el site ne sitesi sordun?

ne lazım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 23 Eylül 2006; 12:49:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: azaz06

doblonun iç dizaynı nerden güzel ?bence ticari sınıftaki en vasat iç tasarım

kangodan güzel en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: swedeniz

evet arkadaslar ailemlede konustum doblo son secim cunku arabanin ic dizayn i dahil herseyi cok gusel yorumlariniz icin tesekurler ben arkadasin topigini ariyim insallah parca vardir doblo ya bide 2.elde guvenilir bir site varmi ?

arkadaş buradaki yorumlara göre araç seçme fanatiklik hat safhada yorum yapanların çoğu bu araçlardan hiçbiini kullanmış değildir
    git test et yada kullananlarla konuş
    kangoo güvenli değil demişlerde şirket arabasıyla giderken (albea)bize yandan yaklaşık 30 km hızla bir doblo çarptı.
    bizdeki arabanın kapıları gitti.
    dobloda ne mi oldu.?
    şasi yamuldu.Artık gerisini sen düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Orjinalden alıntı: swedeniz

evet arkadaslar ailemlede konustum doblo son secim cunku arabanin ic dizayn i dahil herseyi cok gusel yorumlariniz icin tesekurler ben arkadasin topigini ariyim insallah parca vardir doblo ya bide 2.elde guvenilir bir site varmi ?

arkadaş buradaki yorumlara göre araç seçme fanatiklik hat safhada yorum yapanların çoğu bu araçlardan hiçbiini kullanmış değildir
    git test et yada kullananlarla konuş
    kangoo güvenli değil demişlerde şirket arabasıyla giderken (albea)bize yandan yaklaşık 30 km hızla bir doblo çarptı.
    bizdeki arabanın kapıları gitti.
    dobloda ne mi oldu.?
    şasi yamuldu.Artık gerisini sen düşün

30 km ile şasi yamuldu ha

bu söyledigine 13 yaşındaki yegenim bile inanmaz

kim fanatik niye fanatik onuda belirt bi zahmet

• 30 km ile bana carpsa bana bisi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swedeniz -- 23 Eylül 2006; 13:05:19 >
  • doblunun iç tasarımını plastik aksamını bende beğenmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: selamcom

doblunun iç tasarımını plastik aksamını bende beğenmiyorum

+1
  • Araba alacağınız için önce test sürüşü yapmanızı öneririm.Nasıl olsa arabayı minimum 4 ila 5 sene arasında kullanıcaksınız eğer paranızı çöpe atmak istemiyorsanız test sürüşü yapın alıcağınız araba içinize sinsin.Ve bu işten anlayan oto tamircilerle görüşmenizi öneririm.Çünkü onlara bu tarzda arabalar tamir vs. için geliyor onlarda ne zaman ne şekilde sorun çıkarır ve ne gibi + ları - leri var daha iyi bilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.