Şimdi Ara

Karar veremedim (JEEP COMPASS, TONALE, KİA SPORTAGE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Phevlerde bazı problemler oluyor ama konuda bahsi geçen mhev, tamamen farklı bir form. Motor şanzıman sağlam zaten. Diğer markalarda neler neler yaşanıyor, en azından çözüme kavuşmuş

Phev araç sayısı az olduğu için araçtan az anlıyorlar, doğru. Sen 2 sene önce görecektin, tüm sorunlarla ilk defa karşılaşıyorlardı. Ancak mhev için güncel olarak konuşursam şu an aks başlarının arada ses yapması dışında aracın kronik bir sorunu bulunmuyor. Zaten 25bin tl verirseniz garantiyi 5 seneye uzatıyorlar ki diğer avrupa araçları için böyle bir imkan zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

abicim ne anlatıyorsun emin ol en ufak bir şey anlamadım...

phev mhev ...

garanti 5 sene olsa ne olacak adam seni madur ettiksen sonra...

bulaşmayın diyorum

uzak durun...

• infinite kullanıcısına yanıt

Neyini anlamıyorsun, bahsettiğin araç 1.3 phev fiyatı zaten 3.5 milyon tl. Konudaki araç 1.5 mhev 2.5 milyon tl.

Plug in hybrid olarak ilk aracı bu jeep/alfa romeonun aksaklıklar yaşanması normal. Vw ya da psa çok mu sorunsuz ? Bu firmaların plug in hybrid araçlarını daha göremedik bile. Bunlarda sorun yaşadığında servis eliyle çözmek de zor, satış sonrası hizmet kaliteleri düşük. Mercedes konularını bir gez istersen sorun görmek istiyorsan her markada sorun buluruz.

Konudaki araçta multiair motor ve yağlı getrag şanzıman var. Bunda da olası yaşanacak sorunlar mild hybrid sistemiyle alakalı olabilir en fazla elektronik sistemde olur, onların da çoğunu güncelleme ile çözdüler. Aracın elektrikli bagajından direksiyonuna kadar güncelleme geldi.

Bu kadar hassas olan adam gidip toyota corollasını alacak, atmosferik motor ve cvt ile devam edecek. Hem teknolojik olsun hem az yaksın ama iyi gitsin, şanzımanı çift kavrama olsun, full donanım olsun ama hiç sorun çıkarma riski olmasın. Varsa böyle araç alalım hemen :) Araçlarda yarı otonom sürüş var, her yeri kamera sensör full elektronik sistem zaten, hepsinde elektrikli motor vs. Bu kadar komplikasyona giriyorsan riskini de alacaksın mecburen

benim dediğin yere geldin sonunda...hayret birşeysin  

onu anlatmaya çalışıyorum bende zaten...hassaslıkla ilgilisi yok bu arada burada sorunsuzlul kısmı söz konusu hassaslık bir sonraki istasyon

sınava hoca puan versin diye bol bol yazanlardan ...

sana 100 puan

• harun99 H kullanıcısına yanıt

Dostum ben evliyim sorun bu hatun arabanın içinden saç ayıklıyordu çünkü bu arabada şeytan tüyü olduğunu fark ettim.

Ne hikmetse arabayı alınca kısmetim çoğaldı.

• infinite kullanıcısına yanıt

Kısadan anlatınca anlamıyorsun

afferim böyle devam et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 12 Eylül 2024; 18:53:36 >
  • JEEP elendı.. sportage ve tolane arasında sportage ağır basıyor

• Tonale jeep zaten almazsın geç o işi de ,

Bari su mesajına uygun iş yapip qasqhai Tucson bak

• Hepsini eledim.. markaya karar veremedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.