Karar veremedim (JEEP COMPASS, TONALE, KİA SPORTAGE)
-
-
Kia alır geçerim sanırım. Tonale iyi hoş güzel de ne bileyim reliable gelmiyor sanırım. Compass’da fiyat olarak pahalı değil mi ? Bu ikiliden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kia sportage derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sportage
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar hemen hemen aynı
-
Güncel olarak tonale, eski kasa olarak da sportage kullandım. Bir dönem de ikame olarak 1.5mhev 130hp compass kullandım.
Compassı bu motorla düşünüyorsanız 100 den sonra biraz tıkanıyor ve malzeme kalitesi ciddi manada zayıf. İlk olarak onu elerdim
Tonaleden genel anlamda memnunum, ilk çıktığı günlerdeki sorunlarını aşmış bir araç. Bol yazılım güncellemesi aldı son 1 senedir. Yol tutuş olarak başka bir suv ile kıyaslamam bile, tecrübelerime göre c hblerden de iyi yol tutuşa sahip. Bende 20inc jantlar olduğu için konfor biraz sınırda. Yalıtımını ise beğenmiyorum. Bence dış tasarımı en iyi c suv. Dizel olarak düşünüyorsanız farkları iyi araştırın ( disk kalınlığı, süspansiyon farkı vs )
Güncel kasa sportage kullanmadım ama eskisi bol trim sesli ve yol tutuş konusunda zayıftı. Ben tonale ve sportage ile test sürüşü yapmanızı öneririm
Compass'i direk eleyin, kullandim, cok kotu
-
Bekarsanız Tonale alın (hibrit)
Artık şansıma mı ne bilmem tonale kısa bir süre kullandım (2 hafta ) Başıma işler açtı
İçi dışı da güzel , hibrit performansı da iyi.
Kia yı da beğeniyorum zor karar valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 26 Ağustos 2024; 11:29:34 > -
Tonele nin 2. eli yok diyorlar doğru mu??
-
Tonaleyi sıfır almayın bence. 2. el fiyatları düşük ancak satış hızı iyi. Çünkü almak isteyen genelde 2.ele yöneliyor.
Tonaleyi ilk dönemde kiralama şirketlerine çok verdiler. Sonrasında genelde otokoç üzerinden satışa çıktı ve ilan fiyatlarını iyi belirleyemediler bence. Ben otokoçu uyardım, 2. elini düşürürseniz sıfır satamazsınız diye. Öyle de oldu zaten. Sanırım 2024 2. el hiç ilan bile yok. Bende 2022 1.5 mhev edizione speciale var, sorun varsa cevaplayabilirim
İkinci eli iyi olan Esnaf SUV`lari:
Tiguan qasqhai Tucson kuga Corolla cross
Eğer almadan satmayı düşünüyorsanız
Gerisine hiç bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 8 Eylül 2024; 15:49:41 >
Kuga yerine 3008 uygun bence
9 sene volvo'ya binmişsiniz aynı mantıkta bir şey alıp 9 sene kullanacağım deseniz daha iyi olmaz mı daha şimdiden satmayı düşünmekten? bir iş arkdaşım geçen sene 2011 s60 sattı hala araba değiştiriyor gömlek gibi bunu da beğenmedim bu da kötü diye. volvo yani neden indiğinize bakarak yeni araç arayın. biraz eski de olsa BMW x1 x3 bakın bence volvo'yu ararsınız bunlarla. kardeşim arap emirliklerinde bunun 2015'ini kullanıyor az çok fikrim var yani BMW suvlar hakkında öyle eskimiyor diğer araçlar gibi ki volvo da keza öyledir.
-
Yeni kasası geldi diye yazmadım onu
Aslında haklısınız zaten alacağım arabaya bır 9 sene daha kullanırım diye düşünüyorum. JEEP ve Alfa Romaeo Toledo yu da düşündüm ama sanırım BMW X1 daha mantıklı bence de...
-
yani artık bu noktaya kadar gelmişsiniz daha geriye gitmeyin. volvo yeniliyorsunuz almadan satışı kolay derseniz siz de benim o arkadaş gibi bu da olmadı bu da olmadı diye değiştirir durursunuz. gerek yok canınıza yazık yoksa Allah daha da güzelini versin benim demek istediğim farklı.
-
Başınıza ne geldı merak ettım... ARaç la ılgılı kötu durummu oldu.. Tonale düşünmüyor da değilim. Ama bilmediğim marka karar veremıyorum
-
Gönül Alfa dese de bu ülkede sürdürülebilirlik sebebi ile uzak durulması gereken marka...
uğraşırım diyen insanlar tercih ediyor genelde... bir tutkunuz olması lazım...
yoksa yürütmesi mesele bu ülkede...her manada...
diğer taraftan alırım,kullanırım 2.el piyasası var dediğin araç bunların içinde KIA...
Compass'ı saymıyorum bile...satılmadığı için genelde Jeep ekibinin filo firmalarında dirsek çürüterek eritmeye çalıştıkları
stelantis ortak üretimi garabet bir araç....
-
Yeni aracın neyini yürütüyorsunuz hocam anlamadım, benzin koymak mı zor ?
yolda kalıyoruz forum dostu...
bir örnekle gideceğim, elimde benzer vakalar var
1.3 hybrid...çözemedikleri sorun var mesela...
temmuzun sıcağında araç trafikte kaldı...
yönetici 5 saat trafikte kaldı rezil oldu ki araç daha 3bin km'lerde...
temmuzda servise bıraktık 12 gün sonra tespit ettiler, ve parça yurt dışında gelecek dendi...
temsilci arkadaşı ve bayiyi sildim maillerden...ifşa etmek hoş değil olayı gör diye paylaşıyorum...
bu süre zarfında geçici araç talep ettik cevap vermek dahi istemediler...günlük araç kiralandı 2 ay süredir
maliyetini sen düşün...
keşke dediğin gibi olsaydı...benzin koymak zor valla, gerisini sen söyle ?
Benzer içerikler
- dijital klima nedir
- opel astra nasıl araba
- tork konvertörlü şanzıman
- motoru değişen araba alınır mı
- dacia solenza 1.4
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X