Şimdi Ara

KARAR VEREMİYORUM ÇILDIRACAM!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fleleo

Yorumu olan yokmu arkadaşlar audiye çok yakınım böyle giderse audi alacam gibi. Sonuçta audi masada çıkarıp sigaranı telefonun yanına audi anahtarını koyacaksın şekil

Arabayı anahtarını çıkarıp masanın üzerine koymak için alıyorsanız Audi alın.
    Yok binmek için alacaksanız seçenekler içinden Focus derim ben.
  • Focus 2 bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

quote:

Yorumu olan yokmu arkadaşlar audiye çok yakınım böyle giderse audi alacam gibi. Sonuçta audi masada çıkarıp sigaranı telefonun yanına audi anahtarını koyacaksın şekil

Arabayı anahtarını çıkarıp masanın üzerine koymak için alıyorsanız Audi alın.
    Yok binmek için alacaksanız seçenekler içinden Focus derim ben.

Yanlış anladın abi :) tam olarak öyle demek istememiştim ama benim için konfor+performans ön planda.

• Dostum bu seçenekler arasında a3 en mantıklısı yanlız aracın en az ambition paket olmasına dikkat et, sline olursa harika olur.Ayrıca Fsi motor düz 1.6 hitler motordan (tüp uyumu haricinde) daha iyidir.Alacağın araç boş olmasın sonra pişmanlık duyarsın 2 lira fazla olsun donanımı iyi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sigara, telefon, anahtar, şekil....
    ayrı dünyaların insanıyız... o yüzden araç tavsiyesinde bulunamam..
  • of of of, focusun o kasaya hayranım. imkanım olsa hiç durmazdım.

• quote:

Anahtar kaplari birbirine uyduruluyor.

Doğan gorunumlu şahin çikabilir.

Aman dikkat!!!

• quote:

Yüzü gözü eskimesin dediğinizden anladım zaten ben mevzuyu. Sonradan, yok yanlış anlaşıldım diye düzeltme çabanızda oldukça komik. Araç ihtiyaca ve zevke göre alınır. Bugün Audi'ye binersiniz başka bir gün Fiat'a binersiniz.. Hayat bu belli olmaz yani.. Masaya aracının anahtarını koyan tiplere emin olun iyi gözle bakmıyorlar..

• Yüzü eskimesin diye koyduğun ilandaki araçların çoğunun yüzü eskimiş bile.

Megane 3 coupelere bak bence hem konforlu, hem gösterişli, 1.6'ları da lpg ile tam uyumlu.

Veya 30 civarına 1.2 tsi tek kapı seat ibizalar var hem performans hem tüketim anlamında tatmin eder, hem de bir yay yapsan görünüşü gayet iyi oluyor.
  • çok km yapmıyorsanız audiyi öneririm

amaa gencim, performans isterim gibi şeyler yazmışsınız bu durumda cebinizi yakmaması için focus önerim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Yüzü gözü eskimesin dediğinizden anladım zaten ben mevzuyu. Sonradan, yok yanlış anlaşıldım diye düzeltme çabanızda oldukça komik. Araç ihtiyaca ve zevke göre alınır. Bugün Audi'ye binersiniz başka bir gün Fiat'a binersiniz.. Hayat bu belli olmaz yani.. Masaya aracının anahtarını koyan tiplere emin olun iyi gözle bakmıyorlar..

Audi: sizi bence asar çünkü sınıflar çok farklı biri fak biri güçlü biri konforlu felan ilk önce aynı derecede arabalara yönelin derim.
    Audi:çok yakar konforludur kaza durumunda ağlatır sizi parçaları pahalısındr yani durumunuz çok iyise alın.
    Focus:uygun bir aractir dizel bulunur. Guzel konfor sahiptir içeri ses alır fakat focus cebinizi yakmaz
    mini cooper:dikkat çekici hızlı bir araba arkadasımı biri fena tokatlamis o araç ile dalga gecmis hızlanması çok iyi durumda fakat yakar benzin sıkıntı değil arada gezicem diyorsan audi al kalkıştı güçlü olcam diyorsan mini cooper heryere arabayla gidiceksen focus

• hocam size bmw önersem ne dersiniz ?
  • quote:

Arabayı baban mı alacak sen mi alacaksın onu bir söyle öncelikle.
    Şu cümleyi kuran adamın araba alması bir zürafanın markete gidip güneşte yanıyorum diye şapka seçmesinden farksız çünkü.
  • @shadowgeist Arabayı ben alacağım hocam. Babam istesemde almaz.

@KARA0702 Hocam hangi modeli önericeksiniz bu arada eskiden bütçem 25 bin şimdi en fazla 35 bin verebilirim o parayada hangi bmw alınacak :D

@TolgaGürsoy Teşekkür ederim hocam iyi açıklama olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 11 Şubat 2013; 11:40:05 >
  • Up
  • Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz.
  • quote:

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz.

bence bmw anahtarı daha şekil durur masada... sert erkek imajı için sigara mutlaka kısa marlboro olmalı. iphone çok eskidi, s3 herkeste var, yeni xperia serileri daha dikkat çekici olur...

haydi kuzum haydi.. daha bu saatten sonra milletten yorum bekleme derslerine yoğunlaş biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 11 Şubat 2013; 14:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz.

bence bmw anahtarı daha şekil durur masada... sert erkek imajı için sigara mutlaka kısa marlboro olmalı. iphone çok eskidi, s3 herkeste var, yeni xperia serileri daha dikkat çekici olur...

haydi kuzum haydi.. daha bu saatten sonra milletten yorum bekleme derslerine yoğunlaş biraz.

Eksiklik var, parfüm önermediniz arkadaşa
  • Şekilsiniz ya ...
  • bmw anahtarını masaya koymak için illaki araba almaya gerek yok ki

anahtarcılarda bmw logolu kumandalı anahtarlıklar var onlardan alırsın masaya koyarsın olur biter
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.