Banada öyle geliyo hocam a3'e çok yakınım. Ama diğer araçlarda kafamı karıştırdı. Açıkcası araba hantal olmasın istiyorum audi a3'ün performansı nasıldır bilen varmı?
Hocam verilecek karar basit. Bence bu 4ü arasından tek gerçek FOCUS :) Şu şekilde kendi nacizane fikirlerimi söyleyeyim ; - Mini cooper bence tip , donanım gibi özelliklerine göre fiyatını hak etmiyor. Üç beş kızın dikkatini çekersiniz çok çok. Başka da bi işe yaramaz. - Golf ve Audi a3 te ise fsi motor var tüp takılamayan , takılsa verim alınamayan , benzinde en fazla 105 bg güç üreten gereksiz bi motora sahip. 1.6 hitler alayim derseniz , tüpünüzü takarsınız , tüketim gene 30 kr aşağısına inmez. 102 bg ile ahım şahım performans da alamazsınız. ( Yalnız a3 görüntü olarak çok güzel :) -Focus ise yenidir , turbo dizeldir ve 110 bgdir. Bu 4ünden en iyi piyasası olandır. Tip olarak da bence gayet güzel. Ve 5-6 yıl eskimeyen bir yüz istiyorsanız bu konudada iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: fleleo
quote:
Orijinalden alıntı: KARA0702
hocam a3 biraz ağır basıyor gibi ..
Banada öyle geliyo hocam a3'e çok yakınım. Ama diğer araçlarda kafamı karıştırdı. Açıkcası araba hantal olmasın istiyorum audi a3'ün performansı nasıldır bilen varmı?
A3 yada golf düşünüyorsan ? kesinlikle lpg takılan motorlarından almalısın , benzinin 5 lira olduğu bu günlerde yakıt baya canını yakar.
bence bu tarz bişi alın. yüz eskimesi sorununu yaşamazsınız...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KARA0702
hocam a3 biraz ağır basıyor gibi ..
hocam konfor mu istiyorsunuz yoksa performans mı ?
a3 güzel ama coupe ve lpg ye uyum sağlamaması sıkıntı.
En iyisi Beyaz HB 5door Ford Focus Rengi farketmez gümüş haric. Siyah cam filmi kaliteli xenon ve 17 jantla a3 ten daha yakışıklı daha az yakan bir araca sahip olursun
@KARA0702 İkiside ama performans ağır basıyor.
@statükocu Abi naptın ya porş bize gelirmi rüyamda görürüm onu :)))
@infernaltr Teşekkür ederim yorumun için haklısın.
@Jeolojici Çok teşekkür ediyorum ama focusunda bi dikkat çeker tarafı yok be hocam ama mantıklı seçim olabilir.
Hocam 30k + parayı 7 yaşında, benzinli, manuel, çok yakan ve lpg takılamayan bir motora sahip ve 180 000 kilometrede bir araca mı vereceksiniz gerçekten?
quote:
Orijinalden alıntı: bLooP
Hocam 30k + parayı 7 yaşında, benzinli, manuel, çok yakan ve lpg takılamayan bir motora sahip ve 180 000 kilometrede bir araca mı vereceksiniz gerçekten?
İlan örnektir demiştim temizi bulunursa neden verilmesin?
quote:
quote:
Kusura bakma, ben ilandaki otolar arasında kaldın diye düşündüm. Temizini ve kilometresi az olanı bu fiyatlara bulabilirsen tabi alınır o zaman diyeyim =)
quote:
quote:
quote:
Kusura bakma, ben ilandaki otolar arasında kaldın diye düşündüm. Temizini ve kilometresi az olanı bu fiyatlara bulabilirsen tabi alınır o zaman diyeyim =)
Sorun değil
Yorumu olan yokmu arkadaşlar audiye çok yakınım böyle giderse audi alacam gibi. Sonuçta audi masada çıkarıp sigaranı telefonun yanına audi anahtarını koyacaksın şekil
ds3 al
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
ds3 al
Abi onun tipine ısınamadım ya. Arkadaşlar biraz genç işi olsun istiyorum gencim o yüzden böyle arabalar istiyorum.
quote:
quote:
ds3 al
Abi onun tipine ısınamadım ya. Arkadaşlar biraz genç işi olsun istiyorum gencim o yüzden böyle arabalar istiyorum.
genç arabası zaten
quote:
quote:
quote:
ds3 al
genç arabası zaten
Dediğim gibi tipine fazla ısınamadım ds4'e param yetse o süper :)