Şimdi Ara

KARAR VERİLDİ . CRUZE ALINACAK . AMA..? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Curva Sud

Adama Cruze'u satınca Captiva alacağımı söylüyorum, hala "neden yerlerde sürünüyor bu Chevrolet?" diye soruyor.

Allah muhafaza arabam pert olsa da bugün kasko elime 40.000 lira saysa o paraya ne alacağımı düşünmekten saçıma ak düşer. Sizin gibi bokunda boncuk arayan adam değilim ki Accent, Atraj, 301 gibi tenekelere o parayı verip, matah bir operasyon yapmış gibi gerile gerile anlatayım. Ya da bir tık üstüne çıkıp, en fazla bir Cruze edecek Civic, Corolla gibi tenekeden biraz hallice 4 tekerleğe 70.000 lira sayayım.

Chevrolet'in piyasadan çekilmesi keşke tutulması ya da tutulmamasıyla alakalı olsaydı. Sadece 5 senede övdüğünüz onca markadan daha iyi satış grafiği yakalayan marka çekilmezdi o zaman. Chevrolet kendini kurtarmak için değil, GM'nin amiral gemisi Opel'in iflasını önlemek için çekildi. Çünkü aynı showrooma Opel almak için gidip de Chevrolet alıp çıkan onbinlerce araç sahibi oldu geride kalan 5 yılda. Tekerlekleri tencere kapaklı boş Astra fiyatına full donanım + sunrooflu Cruze alan ben de dahil. Beni geç, Opel'in büyük umut bağladığı Antara silindi gitti, bugün mezarını bilen yok garibin. Hem de Opel'in braderi tarafından üretilen Captiva sayesinde.

Vücutlarınızın açık hava ile temas eden iki boşluğundan alt tarafta olanı yırtsanız da, hayali felaket senaryolarınızla cahil insanları caydıranız da bizler bilinçli kullanıcılar olarak severek biniyoruz bu arabalara. Allah ömür verirse böyle de devam edecek. O yüzden yok yere yazık etmeyin alt takımlarınıza, araba değil ki bu; servise bırakıp 1 ayda tamir ettiresin.

Bu mesajı mutlaka alıntı yapmam lazım.

• KemaloS kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bence gayet güzel olmuş, otomatik ve sport plus olunca başka donanıma gerek duymuyor insan. Benim araç Sport ama bazen keşke sport plus alsaymışım dediğim zamanlar olmuyor değil. Özellikle Hb lerde geri görüşün sıkıntılı olması geri görüş kamerasını arattırıyor.
  • Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rover Delisi

quote:

Orijinalden alıntı: samet baba

Evet , Hyundai Accent ERA nın başarısız bi kopyası , muhtemelen Japonya dışında üretilen bir Mitsubishi.
    Hyundai nin tarihçesine bakılırsa Mitsubishi ile işbirliği yaptığını ve geçmişte ürettiği araçların parçalarının ile uyumlu olduğu görülür . Görünen odur ki artık Mitsubishi Hyundai yi kopyalıyor ve takib ediyor.
    Bu arada G.KORE de
    Daewoo - GM
    Hyundai - Mitsubishi
    Kia - Mazda
    Samsung - Nissan

ile işbirliği yaparak üretime başlamışlardır . Sonra kendi araçlarını üretmeye başlamışlardır.

Neden Mitsubishi markasını kötülüyorsun??? En azından tutuluyor. Chevrolet gibi yerlerde sürünmüyor.

Kötülediğimi nerden çıkardın ? Algı sorunun var galiba , tespit ile kötüleme arasındaki farkı ayırtedemeyip , üstüne birde saldırıyorsun .
    Pardon Yaş kaç tı ?
    Kronik DH yaş ortalaması 25 ve altıdır muhtemelen !!!

Hadi canım , CRUZE ile alakan yoksa başka foruma naş naş .....

• quote:

Orijinalden alıntı: KemaloS

Merhaba Kaptan,

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Umarım sizde yakın zamanda alıp kazasız belasız kullanırsınız. Evet araç 2013 Sport Plus HB 15000km dealdım. 38900 tl Ye alıcıyla anlaştım fakat lpg işli değildi, onun maliyeti 350 civarında olacak yakın zamanda işleticem, birde yaklaşık 300 tl ye bakımı beni bekliyor.

Hayırlı, uğurlu olmasını dilerim. Aynı arabayı kullanan biri olarak bu fiyata kesinlikle en doğru tercihi yapmışsınız, hem diğer markalar arasında, hem de Cruze modelleri arasında.

Bunları söylerken araç fanatiği olmadığımızı tekrar tekrar belirtiyoruz. Elinde 50.000+ TL bütçe olduğunu söyleyen bir Cruze talibine bu arabanın en iyi seçenek olduğu iddiasında hiç bir zaman olmadık. Bunu ana başlık altında Cruze fanatikliği yapan üyelerle(burdaki hariçten gazel okuyan anticiler gibi onlar da anşalabildiğimiz söylenemez) de uzun süre tartıştık.

Ancak sizin aldığınız fiyatlara kesinlikle kaçırılacak arabalar değil. 2. El sitelerine yüzeysel olarak göz gezdirdiğinizde 38-40.000 TL aralığındaki arabaların aldığınız Cruze ile uzaktan yakından kıyaslanacak halde olmadığını bizzat gözlemleyebilirsiniz. Ki eminim gözlemlemişsinizdir de.

Ağız tadıyla, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curva Sud -- 1 Aralık 2014; 13:27:01 >

• Curva Sud C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, söylediklerinize tamamen katılıyorum. Dediğininz gibi keyifle bineceğime eminim. Şimdi kasko nerden yapılacak onun arayışındayım.. Selamlar.
  • Hayırlı olsun, Ben 2013 s.plus a akbankin kırmızı kaskosunu 590 tl ye yaptırdım bu yaz. Yüzde 10 da axees kartıma chip verdiler, 530a denk geldi: ), kırmızı kaskoyu bir arastir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cruze ile ilgili araştırmalarım devam ediyor.Şuanda 1.6 sport plus ve 1.4 ltz otomatik arasında kaldım.Ancak 1.4 ler biraz daha yüksek fiyatlarda.Arama detaylarımda otomatik ve Hb ağırlıklı 40 bin TL maximum düzeyli.
     KARAR VERİLDİ . CRUZE ALINACAK . AMA..? KARAR VERİLDİ . CRUZE ALINACAK . AMA..? KARAR VERİLDİ . CRUZE ALINACAK . AMA..?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.