Şimdi Ara

KARAR VERİLDİ . CRUZE ALINACAK . AMA..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar uzun araştırmalar,karşılıklı mülakatlar,araç testleri ve sanayi sohbetleri , ardından bende chevrolet cruze ailesine katılmaya karar verdim.
    Bu saatten sonra hangi model ve donanım ona karar verip,ilk bulduğum temiz arabayı alacağım.
    Tercihim otomatik ve mümkün olan en yüksek versiyon.
    Verebileceğim en yüksek tutar :35.000TL
    Yanlız cruze un donanımsal modelleri arasında kafam karıştı.Bazı araçlar ls plus yazıyor düz duruyor(sunroof,cruze control vs. yok) bazılarında da ls yazıyor arabada yok yok..
    Cruze kullanan arkadaşlar, belirttiğim fiyat aralığında hangi modeli almamı önerirler
    ve
    Arabayı alırken özellikle dikkat etmem gereken birşey varmı..
    Şimdiden ilgilenen ve cevap veren tüm dostlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamikaptan -- 17 Kasım 2014; 14:21:32 >

• mamikaptan kullanıcısına yanıt
    Bütçem uygunsa "2011 ve üstü" plus bir araca bakardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçek full Cruze burada

Dış cam kenarları nikelaj olacak, iç ekran geniş olacak, lcd takıldı ise havalandırma düğmelerinden anlarsınız üst ortada AUTO yazmalı, kararan dikiz aynası ve far sensörü olmalı. LS ile Plus arasında ki başlıca farklar. 2011 ve üstüne bak mutlaka.

Bu ilan mesela tavan hariç en fulu demiş, bunlar gibi pek çok aracını full sanan araç sahibi var bu maalesef sadece Cruze değil tüm araç ilanlarında olan durumdur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-model-chevrolet-cruze-lpg-li-firsat-araci-187042964/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 17 Kasım 2014; 20:08:53 >

• IORI kullanıcısına yanıt
    Benim de sıkıntı yaşadığım konu da bu araç full diye yazıyor ama adam kendide bilmiyor full un boş un ne olduğunu
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Panther hocam neredeyse bütün forumu okudum son bir kaç gündür.Ama hala kafam karışık bir de tabii belli bir bütçem var ve alabileceğim en temiz ve dolu aracı almanın peşindeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    WTCC, Plus, Otomatik, Sunroof bu arabada ne ararsan var, alacaksan böylesini al sonra için cız etmesin.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sunroof-lu-lpg-li-cruze-168627061/detay
  • Araç gerçekten çok güzel de konya bana çok uzak ayrıca araçta 11 bin lik haSar kaydı görünüyormuş ileride Sıkıntı yaşatır inSana
    Örnek model olarak söylüyorum alacaksan tek tercihin bu donanım ve görüntüde olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamikaptan

Panther hocam neredeyse bütün forumu okudum son bir kaç gündür.Ama hala kafam karışık bir de tabii belli bir bütçem var ve alabileceğim en temiz ve dolu aracı almanın peşindeyim

Siz bulduğunuzu konuya danışın. Hep berabr yardımcı olmaya çalışırız.

*1-2.000 daha bütçeyi arttırabilseniz. Düzgün araçlar çıkabilir.

• şu sıralar 2. arabamı almak ıstıyorum HB , hanımım için bu chevrolet cruz hb ler 2012 leri 30.000 tl ye rahat alınabilecek bir araba gibi duruyor. Bende araştırmadayım.
  • BENDE BİR HAFTADIR CRUZE ARAŞTIRIYORUM, ÇOK YORUM VAR, HERKEZİN FARKLI YORUM YAPMASIDA DOĞAL, TEK GERÇEĞİN VAR, BU PARAYA ALABİLECEĞİN İKİ ARABA VAR YA LİNEA YADA CRUZE, CRUZEDE OPEL MOTORU VAR, DAHA GENİŞ VE ÇOK FAZLA DOANANIMSAL ÖZELLİĞİ VAR, YA 40.000 LİRA İLE BUTUN MODELLERİ ARAŞTIRICAKSIN, YADA EN İYİSİ OLAN CRUZE ALICAKSIN. HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN.
  • Bu plus olmayan araçlara niye ısrarla plus yazma ihtiyacı duyuluyor, anlayamıyorum. Gerçi plus olmayınca(yada olunca)çok mu değişiyor araç?

Lpg'li km'si çok subap sorunu çıkartmaya meyilli, aracı basmışlar galiba mobilden pek göremiyorum.
    O kadar ekstrası varmışta niye 34.000 miş sormak lazım. Yani ekstraları istemiyoruz desek. Aracı 28'e verir mi?

Deri/alcantra döşeme güzel miş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bu plus olmayan araçlara niye ısrarla plus yazma ihtiyacı duyuluyor, anlayamıyorum. Gerçi plus olmayınca(yada olunca)çok mu değişiyor araç?

Lpg'li km'si çok subap sorunu çıkartmaya meyilli, aracı basmışlar galiba mobilden pek göremiyorum.
    O kadar ekstrası varmışta niye 34.000 miş sormak lazım. Yani ekstraları istemiyoruz desek. Aracı 28'e verir mi?

Deri/alcantra döşeme güzel miş...

Zaten bende bu ls - ls plus olayı yüzünden sürekli ikilemde kalıyorum.Daha önce baktığım araçlarda da bu sorunla karşılaştım.
    Evet araç yere basık biraz lpg li subap sorunu konusu da ayrı bir sıkıntı tabii ki.

Ben olsam almam, Neden mi?
    1. Manuel Vites, Manuel Vites, Manuel Vites, Manuel Vites, Manuel Vites, Manuel Vites
    2. Panther benim fullcü olduğumu bilir
    3. Deri döşemede olsa ben arabayı fabrikadan çıktığı gibi severim.
    4. Sunroof yok

Geçen sene en dolusunu Antalya'da 34.500 e almadım şimdi olsa iyi kar edecektim. MTV yüzünden almadım. 2011 WTCC, Plus, otomatik, sunroof , Beyaz ve 20.000 kmde idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Ben olsam almam, Neden mi?
    1. Manuel Vites, Manuel Vites, Manuel Vites, Manuel Vites, Manuel Vites, Manuel Vites
    2. Panther benim fullcü olduğumu bilir
    3. Deri döşemede olsa ben arabayı fabrikadan çıktığı gibi severim.
    4. Sunroof yok

Geçen sene en dolusunu Antalya'da 34.500 e almadım şimdi olsa iyi kar edecektim. MTV yüzünden almadım. 2011 WTCC, Plus, otomatik, sunroof , Beyaz ve 20.000 kmde idi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sifir-gibi-25-binde-full-celik-jant-cruze-bakmadan-gecmeyin-188190762/detay

sizin kriterlere göre bir araç ve 41.750 ?

yani cruze leri kötülemek için değil ama piyasada bana göre bazı satıcılar cidden uçuk fiyatlarla araç satıyor.

Yanlış anlamayın ama sıfırlar o kadar yükseldi ki, insanlar piyasadan çekilmiş bir markayı bile tercih ediyor. eğer ki ÖTV zammı olmasaydı bu araçların ederi 32-33ü geçmezdi... Cruze kötü mü? Değil. Yalnızca aşırı yavaş ve aşırı yakıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.