Şimdi Ara

Karar Vermekte Zorlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir PSU alacağım ve birkaç marka arasında kafam gidip gelmeye başladı.

Sistemim; GA P35 S3G , Intel Pentium D 805 2.66 (3.4 GHz kullanıyorum) , Sapphire HD 4850 (Biraz OC yapılacak.) , 2 x 1 GB DDR2800 MHz , 1 IDE 160GB HDD , 1 DVD RW...

Bu sisteme 450W bir güç kaynağının yeteceğini düşünüyorum. Ancak OC li kullandığım için kafamda soru işaretleri oluşuverdi.

Recom Power Engine 550W fiyatıyla dikkatimi çekti. Tek ray üzerinden 32A veriyor. Ancak markaya güvenemiyorum. Araştırdım biraz fakat yorumlar neredeyse yarı yarıya iyi, kötü. Gerçek 550W değerini veriyor mu acaba?

FSP 'nin 450W lık modeli beni marka yönünden etkili kılıyor. Recom'dan 25 YTL daha ucuz.

GlaciaPower 550W 'lık modeline ise birtürlü güvenemedim. Bana biraz dandik gibi geliyor.

Bana uygun fiyatlı bir PSU önerirseniz beni mutlu ve bahtiyar edersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkercindik

Arkadaşlar yeni bir PSU alacağım ve birkaç marka arasında kafam gidip gelmeye başladı.

Sistemim; GA P35 S3G , Intel Pentium D 805 2.66 (3.4 GHz kullanıyorum) , Sapphire HD 4850 (Biraz OC yapılacak.) , 2 x 1 GB DDR2800 MHz , 1 IDE 160GB HDD , 1 DVD RW...

Bu sisteme 450W bir güç kaynağının yeteceğini düşünüyorum. Ancak OC li kullandığım için kafamda soru işaretleri oluşuverdi.

Recom Power Engine 550W fiyatıyla dikkatimi çekti. Tek ray üzerinden 32A veriyor. Ancak markaya güvenemiyorum. Araştırdım biraz fakat yorumlar neredeyse yarı yarıya iyi, kötü. Gerçek 550W değerini veriyor mu acaba?

FSP 'nin 450W lık modeli beni marka yönünden etkili kılıyor. Recom'dan 25 YTL daha ucuz.

GlaciaPower 550W 'lık modeline ise birtürlü güvenemedim. Bana biraz dandik gibi geliyor.

Bana uygun fiyatlı bir PSU önerirseniz beni mutlu ve bahtiyar edersiniz.

FSP BlueStorm II kullanıyorum 500W PSU Ne en ufak bir ses nede bir sorun görmedim Gerçekten tavsiye ederim

• recom çok iyi markadır az tanınır testlerini inceledim sıfır ses var
    glacial power da aynı çoook az ses yapar ama 8cm lik fandan dolayı sevemedim bi türlü
    fsp zaten iyi ama 450w
    recom glacial dan daha pahalıdır bence
    ama bence recom
  • bence seçimini GlaciaPower 550W yana kullan yapılan testlerde vewrimliliği %79 oarak çıkmıştı ve vede fanı pc kapandıktan bir süre sonra bile çalışmaya devam ediyor soğutma için ama biraz süslü olsun istiosan recom al recomla ilgili hiç bçr test bulamadım ben bulunanlarda vewrebildiği gücünm ne derecede olduğunu söylemiyor zaten... glacial hepsiburada da var Havale ile 89,66 YTL burda bence performans açısından glacialı tercih et. kara senin tabikide biraz daha araştır yada.....kolay gelsin....
  • Uzun süredir araştırma yapıyorum zaten. Donanımhaber'de muhterem bir şahıs incelemişti Recom 550W adlı güç kaynağını.
    Yorumlar iyi ve kötü. Benim için ses önemli değil, sistemimi kaldırsın artı olarak OC performansı iyi olsun.

GlacialPower 'da sorunlar vardı.
    FSP , çok iyi bir marka fakat 500W lık fiyatları benim için variz seviyelerde.
    Tercihimi büyük olasılıkla Recom'dan yana kullanacağım.

Teşekkürler cevaplarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.