Şubattan beri gidiyorum ne geçti elime? Hiç orda da kız denen yaratıklar beni kabul etmedi bana zulmetti her ay 250₺ param gitti vaktim gitti onun yerine evde bira icip dizi izlesem daha iyiydi bi de bu yaptığım ww2 döneminde bir yahudinin nazilerin takıldığı pub’a gitmesi gibi bir şey, nasıl ki naziler yahudilere zulmetti, kadınlar da bana sistematik bir şekilde zulmediyor sizce de bırakmam mantıklı değil mi? @hamza5806 @inonu88 @trkgncr @Dapeux < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 22 Kasım 2021; 1:46:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dans kursunu bırakmaya karar verdim sanırım
-
-
Kızları bırak kendini geliştir dansta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Subattan beri gidiyorum demissiniz.Ayda 250 liradan hesaplasak o paraya kac tane eskorta gidilirdi.Amac kari kiz ise olu yatirim olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hobi olsun belki düzenli ilişkim olur diye gittim
ama hiçbir kız beni kabul etmedi orda da ret yedim
Hobi amacliysa devam edin ama kari kizi aklinizdan cikarin.
Kendinizi gelistirmeye bakin ama baskalari icin degil kendiniz icin .Dedigim gibi kariyi kizi unutun.
kizlar gelecek olsa kendi gelirdi su ana kadar.Kizlar erkeklere gore daha secicidir .Insan dogasi geregi onlar partnerini secer.Gelecek olan kiz kendi gelir .
Kizlarin pesinde kosmak sadece erkekler icin kayiptir.
Siz kendizini hayatin akisina birakin.Kendinizi kendiniz icin gelistirin.Olursa olur olmazsa olmaz.Olmama ihtimalini goze alamiyorsaniz arada bir eskorta gitmekten zarar gelmez cinsel duygulari bastirmak icin.
Omg o parayi protein tozuna versen şimdi arnol olmuştun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Aga sirf o amacla gidiyorsan birak zaten.
-
Başka ne için gidiyim
tipsiz olmasam şimdiye 5 kız düşürmüştüm
ben adi bir köpeğim
sırf o amaçla gidiyorsan bırak +1
-
Onca paraya daha fazla eskorta giderdin, eskort çevren genişlerdi. İndirim falan yaparlardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X