Şimdi Ara

kararsız kalanlar için grand ding 150 mi kanuni bobcat 150 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes e selam 170 boyundayım 70 kiloyum istanbulda yaşıyorum feriköyde oturuyorum maslakta çalışıyorum hergün git gel yapmak arada eşimle gezme için bir motor alacam motor tecrübem az da olsa var kask ım var mont ve eldiven dizlik alacam kesin a2 ehliyetim var sayılır :)) şimdi fazlaca araştırdım karıştırdım son iki karar arasında motor arasında kaldım iki farklı motor ikinci el alacam mecbur

1.si rahat bi motor olan kymco grand dink 150 ,2.500- 3000 civari

2.si kanuninin italyan yapımı denilen bobcat 150 si 2000-2500 civarı

isteğim herkesin isteği olduğu gibi ucuz parça az sorun yani büyük masraflar çıkartmasın bana yağını değiştireyim normal kontröllerini yapayım gitsin :))

sert kullanmam bakım yaparım

kullananlar varsa lütfen bi fikir verin hangisi bana uyar

sadece okuyup geçmeyin fikri olan değil bilgisi olandan ricam bi cevap atması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilktt -- 28 Eylül 2014; 23:37:14 >

• Mesajım bulunsun
  • Grand dink su soğutmalı, bobcat hava soğutmalı. Grand dink ile uzun yol yaparsın ama bobcat ile yapamazsın. Fakat grand dink ile fıtı fıtı giderken bobcat ile iyi gazlarsın. Yedek parça bakımından ikisinin de fiyatları ortalama aynıdır. Ama ikisinin arasında kalacaksan ben kymco derim hem parça kalitesi daha iyi hem de su soğutmalı.
  • çok teşekkür ederim bilginiz için ama bobcat le 15000 km yapmış bi arkadaş var bende çok şaşırdım fotolarıda var yani. aslında gönlüm bobcat ten yana birincisi küçük olmasından dolayı sanki daha rahat olurum kolay hızlanıyor ve az yakıp fiyatı uygun ama kymco ise çok daha rahat mıs işte sorunda bu aslında normalde hafta içi işi gidecem ama yeri gelince hafta sonu da binip 300-500 km yaparım galiba
  • fikri olan yada bobcat kullanan yok mu arkadaşlar almak üzereyim fikrin olan varsa rica etsem
  • kymco grand dink le ilgili fazla birşey bulamadım bi türlü link bilen varsa yada eski konu linki varsa oda olur okurum sorun değil sanki parçaları ucuz fakat her parça yokmuş gibi sym joyride ile kıyaslarken farkettim de
  • 100 kişi okumuş soruyu ama cevaplayan bir kişi vays bea :)
  • Kesinlikle kymco

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kymco varken kanuniye bulasma bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikir için teşekkürler ama açıklama da istemesem ayıp olur mu yani neden bulaşma bobcat özel sağlam bir motor bir arkadas bobcat ile 15000 km gitmiş reklam kokan hareketler gibi geldi bana ama bilemedim
  • Alıcaksan japon al.
  • japon biraz pahalı benim aradıım paraya malesef yani 2000 e hiç bir japon yok en eskiler hariç tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.