Bildirim
kararsiz kaldim.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Canon A400
Nikon 3200 -
bence nıkon 2200(aydınlarda 12 taksıt 283 mılyon) ve kodak 7430(hepsiburada fiyatı kdv dahil 307 milyon aydınlarda kdv dahıl304 veya 25 mılyon kusurx12 taksıt) u bır ıncele.bir de olympus c310 a bir bak derimbunların içine canon a400 ü ve nıkon3200 ıda ekleyıp bu 5 model arsında arastırma yapabılırsın.yanı secımını verecegın paraya ve istediğin özellıklere gore canon nıkon ve olympus arasında yapman saglıklı olacaktır.eger bunlar ıcersınde begendıgın olmazsa fıyat performans acısından guzel makınelerı olan kodaka yonel derım ben. -
Nikon 2200 veya Canon A400 derim..Olympus teknşk servis ve XD kart kullanması dezavantaj oluşturuyor bilgin olsun.. -
Pazartesi günü bir arkadaşa HP R507 aldık. Önce HP olmasından ötürü ben pek önermemiştim. Ancak arkadaş mağazada 300 - 350 milyon fiyat aralığındaki tüm makinaları açtırıp denedi. Alternatifler Olympus C310, Kodak CX7430, HP R507, Nikon 3100 ve Canon A400 idi. En iyi resimleri Olympus verdi. Ancak sesli video çekimi olmadığı için tercih etmedi. Olympus'tan sonra en iyi resimleri R507 çekiyordu.
Hem görünümü çok güzel hem de fotoğrafları net. Bunun yanı sıra sadece hafıza kartının kapasitesi ile sınırlı olarak sesli video çekebiliyor. Bu arada R507'de Pentax lens kullanılmış. Çok başarılı bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.
Bimeks'te promosyon olarak 128mb SD kart ile birlikte kdv dahil 350 YTL'ye satılıyor.
Bu arada kameranın bir negatif yönü var. TV çıkışı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutas -- 21 Nisan 2005, 23:13:36 >
-
peki makineyi bimeks den mi aldiniz? ayrica taksit olanağı var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: sutozu
Nikon 2200 veya Canon A400 derim..Olympus teknşk servis ve XD kart kullanması dezavantaj oluşturuyor bilgin olsun..
XD kartlar bildiğim kadarıyla sd ve mmc lere göre daha hızlı. Dezavantaj olarak fiyatı mı kastettin. -
bende r507 var valla çok memnunum. yalnız merak etiim bişey var bu makinayı tv'ye nasıl bağlarız? kutusundan 2 tane kablo çıktı. biri usb ama diğerinin tv girişiyle alakası yok.. birde bu makinayı webcam olarak kullanabiliyomuyuz? bilenler yardımcı olabilirmi acep? -
arkadaşım o makinenin tv çıkışı yok maalesef. benimde sana bi sorum var. gece çekimlerinde makine başarılı mı?? -
gece çekimleri biraz kumlu gibi ama genel olarak makina iyi. video kaydıda fena diil. bence fiyatına göre özellikleri çok iyi.. ben aldığımda genpada 330 ytl'ydi. birde 128 sd kart hediye ettiler.. bence amatörler için çok uygun bi makina -
Buraya bak istersen
http://forum.donanimhaber.com/m_2628105/tm.htm -
kardeşim ben zamanında 200 dolar +kdv ye mustek aldım elimde patladı.sen arkadasların dedği gibi bilinen mak.al.mesela nikon?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- akrilik tezgah kullanıcı yorumları
- no-frost derin dondurucu arasındaki fark
- makita mı bosch mu dewalt mı
- ufo vantilatör resetleme
- kablosuz kapı zili frekans ayarı
- en iyi lazer epilasyon aleti
- en iyi kettle
- en iyi tost makinesi
- en iyi halı yıkama makinesi
- en iyi şarjlı matkap hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X