Şimdi Ara

Kararsız Kaldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 senedir iphone 4 kullanıyorum ve telefondan sıkıldım. Birde android deneyeyim dedim ve s3 almaya karar verdim.

Size sorum , iphone u bırakıp s3 almaya değermi ? Veya galaxy serisinden başka bir öneriniz varmıdır ? S4 hariç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esqape -- 3 Temmuz 2013; 13:58:15 >

• Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum..
  • Sony Xperia Z Dusunebilirsin Harika Bi Telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam düşünülebilir de , bu ara galaxy lere merakım ve ilgim artmış durumda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esqape

Hocam düşünülebilir de , bu ara galaxy lere merakım ve ilgim artmış durumda :)

O Zaman S3 Al S4 De Asiri İsinma Sorunu Var.

• Yani iphone 4u bırakıp s3 almaya değer ?
  • quote:

Merhabalar

1.5 senedir iphone 4 kullanıyorum ve telefondan sıkıldım. Birde android deneyeyim dedim ve s3 almaya karar verdim.

Size sorum , iphone u bırakıp s3 almaya değermi ? Veya galaxy serisinden başka bir öneriniz varmıdır ? S4 hariç :)

İphone bırakıp nexus 4 ve Xperia z dısında baska cihaza gecmeni tavsiye etmiyorum bunu iphone 3g, 3gs,4. Galaxy s2., ip4s, ip5 ve suan z kullanan arada 15 gün s3 kullanan biri olarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geceleriişgören -- 3 Temmuz 2013; 20:31:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 4 s3ten daha iyi bir telefon ona bakabilirsin. Ama s3 de fena degil. Ama 1gb ram yetmiyor aga. Note 2 al bence.

• Hocam iphone dan gecersem galaxy serisine gecerim. Diger telefonlarin tasarimlari pek hosuma gitmiyor. Windows isletim sistemi hakkindada hos seyler duymadim. Oyuzden birde android denemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Nexus 4 s3ten daha iyi bir telefon ona bakabilirsin. Ama s3 de fena degil. Ama 1gb ram yetmiyor aga. Note 2 al bence.

Hocam ne yapiyorsunda ram yetmiyor ?

• Tabi ki S3 zaten iphone 4 Samsung galaxy s3 kıyaslaması olmaz Ama bütçen varsa S4 al derim ikisinden de kat kat güzel telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquen -- 3 Temmuz 2013; 23:24:47 >
  • Yok hocam ya 2000 lirada vermem
  • Android istiyorum diyorsan zaten nexus4 saf android google lg ortaklığında ürün ısınma problemi var ondada fakat nexus5 eylül de tanıtımı yapılacak onuda bekleyebilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Nexus 4 s3ten daha iyi bir telefon ona bakabilirsin. Ama s3 de fena degil. Ama 1gb ram yetmiyor aga. Note 2 al bence.

Hocam ne yapiyorsunda ram yetmiyor ?

Arkadas oyun oynuyodu assa aldi internetten 2 seye bakti sonra tekrar oyunu acti fakat kapanmis. Oyunu assa alamiyosun.

• hayır biride bilgi versin fikir versin adama arkadaş:)

ikisinide kullanmış biri olarak (şu an s3) geçmen için ne istediğini bilmen gerektiğini düşünüyorum. hep verdiğim bir örnek var. ios artık olgun bir adam. yani hali hazırda herşeyiyle kullanıma hazır telefon ihtiyacın varsa ios stabilitesinden vazgeçme. bence herşeye rağmen ios daha stabil. tabi benim fikrim. ama burda kocaman bir ama var. teknolojiyi seviyorsan yani daha doğrusu geliştirmeye açık, her an yenilik gelebilecek ve geliştirilen, sana daha çok müdahale imkanı veren, kurcalamak rom yüklemek rootlamak ayarlarıyla doyasıya oynamak ve kendi istediğin şekle bir şekilde sokabileceğin çocuk bir işletim sistemi istiyorsan androide ve s3 e geçmeni tavsiye ederim. forumda açılan onlarca sorun başlığı var androidle alakalı. zaten güzel yanı bunların çözülebilir olması. şu an ne bir donma ne bir aksama ne bir açılma kapanma ne bir rehber takılması yaşamadan en baba oyunları da oynuyorum en ağır launcherlarıda kullanıyorum. pilimde rahat 1 günü görüyor. uzattım sanırım farkındayım:) kısa cevap vereyim o zaman: ne istediğini iyi düşün mümkünse olan arkadaşlarında biraz kurcala ve kararını kimseyi iplemeden kendin ver:) hayırlı olsun hangi kararı verirsen ver:)

• Paran az ve android kullanmak istiyorsan bide BUNA bak derim, fiyatı 544 ile 599 TL arasında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerlee

hayır biride bilgi versin fikir versin adama arkadaş:)

ikisinide kullanmış biri olarak (şu an s3) geçmen için ne istediğini bilmen gerektiğini düşünüyorum. hep verdiğim bir örnek var. ios artık olgun bir adam. yani hali hazırda herşeyiyle kullanıma hazır telefon ihtiyacın varsa ios stabilitesinden vazgeçme. bence herşeye rağmen ios daha stabil. tabi benim fikrim. ama burda kocaman bir ama var. teknolojiyi seviyorsan yani daha doğrusu geliştirmeye açık, her an yenilik gelebilecek ve geliştirilen, sana daha çok müdahale imkanı veren, kurcalamak rom yüklemek rootlamak ayarlarıyla doyasıya oynamak ve kendi istediğin şekle bir şekilde sokabileceğin çocuk bir işletim sistemi istiyorsan androide ve s3 e geçmeni tavsiye ederim. forumda açılan onlarca sorun başlığı var androidle alakalı. zaten güzel yanı bunların çözülebilir olması. şu an ne bir donma ne bir aksama ne bir açılma kapanma ne bir rehber takılması yaşamadan en baba oyunları da oynuyorum en ağır launcherlarıda kullanıyorum. pilimde rahat 1 günü görüyor. uzattım sanırım farkındayım:) kısa cevap vereyim o zaman: ne istediğini iyi düşün mümkünse olan arkadaşlarında biraz kurcala ve kararını kimseyi iplemeden kendin ver:) hayırlı olsun hangi kararı verirsen ver:)

Cevabın için tesekkur ederim sıkılmadan okudum .. Dediğim gibi 1.5 yıldan fazladır iphone kullanıyorum ve aynı seyleri tekrarlamaktan sıkıldım. Artık telefonu biraz daha farklı kullanmak istiyorum. Bu yüzden kararım s3 olacak gibi duruyor. pil ömrüde çok önemli. Şu anda gunde 2 kere şarja takmak zorundayım telefonu. sürekli kullanımda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.