Şimdi Ara

Kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde leroy,alex,ragnoros var mage ve paladin oynuyorum 1600 dust var trion fodring mi acsam yoksa giantları mı kararsız kaldım yada başka bir neutral legendary de olabilir önerileriniz neler? Ayrıca mage de archmage antonidas açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek kart olarak değil de class ve oyun stili odaklı gitmeni öneririm. Paladin oynarım diyorsa bi şekilde Tirion açacaksın zaten. Giantları niye istediğini anlamadım, frost mage veya handlock yapacaksan mantıklı da tek kart olarak hoşuna gittiklerinden dolayı açacaksan başka kartlar dururken acelesi yok onların.
  • Molten damage aldıkça manası düştüğü için uygun geliyor genelde warlocklar çok yapıyor 0 manaya 2 Molten arasına argus atıyorlar ben bunu mage ve paladinde de kullanırım diyorum ayrıca paladin buflari ile devasa birşey olur

• Paladin'de sürekli kendini iyileştiriyorsun zaten nasıl kullanacaksın Mage ile bi nebze mantıklı ama daha fazlasıyla eksik kartının olduğunu varsayarak söylüyorum, devlere toz harcamak şu an için gereksiz olur. Daha fazla verim alabileceğin kartlar vardır açılacak. Mesela Mage için pyro yoksa bi tane açabilirsin, bir devden daha fazla katkısı olur desteye.
  • Biraz daha bekleyelim packlerden işime yarayan birşeyler çıkar belki teşekkürler yardımların için 😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saat Konusunda Kararsız KAldım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.