Şimdi Ara

Kararsız kaldım. Kasa uzmanlarından yardım talep ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kasanın önemsiz bir bileşen olmadığını biliyorum bu nedenle mantık çerçevesinde iyi birşey istiyorum. Aşağıda birkaç model belirttim. Bu aşamada sizden öneri ve onay bekliyorum.

Thermaltake core v71
    Corsair 780t
    Corsair 760t
    Nxzt H440

Neden önerdiğinizi de yazarsanız şahane olur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XilveR -- 29 Haziran 2016; 13:51:46 >

• Valla burada renkler ve zevkler tartisilmaz tarzi birsey yazacagim ama kusura bakma .

780T kullaniyorum ve asiri derecede memnunum . Ama bu benim zevkim .

Edit : Neden oneriyorum ? Kasa buyuk , cok yer var , kablo saklama bolumu genis . Kasanin icersinde her turlu mod yapmak mumkun .

Kararsız kaldım. Kasa uzmanlarından yardım talep ediyorum.  Kararsız kaldım. Kasa uzmanlarından yardım talep ediyorum.  Kararsız kaldım. Kasa uzmanlarından yardım talep ediyorum.  Kararsız kaldım. Kasa uzmanlarından yardım talep ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 29 Haziran 2016; 14:02:33 >

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Kasanız güzel görünüyor elinize sağlık. Aslında benim için öncelik toz ve ses. Peki bu kasa toz ve ses açısından nasıl acaba birde malzeme kalitesi?
  • Toz konusunda iyi bir kasa diyebilirim . Icine hic toz girmeyen kasa varmidir bilmiyorum . Ama Xpredator kasa vardi bundan once ve ici toz icinde kaliyordu . Bu kasayi 3-4 haftadir kullanmaktayim ve icinde su ana kadar toz gorunmuyor . On panele takiliyor toz . iceriye giren mutlaka yine toz vardir ama .

Ses acisindan iyi , kasada 12 adet SP120 + 1 adet SP140 fan var , ancak fanlar kontrolcu ile ortalama 900-1000 devirde tutulmakta . Ekran kartinda fan olmadigi icin biraz daha sessiz kaliyor .
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    süper kasan varmış
  • Corsair gercekten 10numara

Air540kjllandim
    Suanda
    Air 240kullaniyorum

780t de cok incemistim
    780t

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan tavsiyeleriniz doğrultusunda 780t önde gibi. :)
  • Corsair Obsidian 750D kullanicisi olarak bende bir iki cift laf edeyim. :) acikcasi Corsair,in istersen 760T-780T veya baska bir modelini al memnun kalirsin, kasa cok genis ve ferah, su anda kasa icinde 360lik rad var ve 12cm,lik push-pull seklinde 6 fan var ve titresim yok. Bende trumpet ve Insider arkadaslarima katiliyorum ve 780T diyorum. Not:kil mistir aldamada istersen DeepCool al inanki daha iyi. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Corsair 780t'de almaya karar verdim. Sağolun. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.