Şimdi Ara

kararsız kaldım .s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ortalama 600 ile 1000 tl arası alabilceğim android telefon çeşitlerinden ötürü kafam allak bullak oldu.Sizin önerileriniz nedir ? Çünkü özellikler çok yakın ve benim hiç bi fikrim yok.

• 06lord58 0 kullanıcısına yanıt
    1000 TL paran varsa Nexus 4 veya Galaxy S3, 600 TL verebiliyorsan da General Mobile Discovery al.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    o fiyata s3 yok ki piyasada varda ben mi bilmiyorum yoksa ? birde nexus 4 nasıldır lg biraz mimli gibi geliyor hep bana
    1050-1060 TL civarında Galaxy S3 satılıyor.
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9300-galaxy-s3-16gb-fiyati,771729.html

Nexus 4 ise batarya performansı dışında gayet iyi bir telefon.

Daha hızlı arayüz, daha fazla yazılım güncelleme, daha büyük ram, daha parlak ekran istiyorsan Nexus 4 al.

Daha iyi kulaklık ses performansı, daha iyi fotoğraf çekimi, artırılabilir hafıza, daha iyi bir pil performansı istiyorsan da Galaxy S3 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Eylül 2013; 2:36:34 >
  • şidmi bu siteyi biliyorum bunlardan herhangi birinden alırsan al artı kdv politikası uyguluyorlar yine aynı fiyata geliyor s3 1200 tlden ucuza bulmak neredeyse mümkün. bunların dışında önerebileceğiniz bişey var mı ?
    KVD dahil tek çekim 1070 TL olan S3 linki var o sitede. Ya da 1050 TL'ye Nexus 4 var.

http://www.kliksa.com/urun/lg-e960-nexus-4-beyaz-akilli-telefon/901758927

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Eylül 2013; 3:06:39 >
  • teşekkürlerde kredi kartı kullanmıyorum ben .s keşke kartım olsaymış fiyatı gayet makul aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bir arkadaşınızdan ya da akrabanızdan rica edip onun kredi kartıyla alışveriş yapabilirsiniz. Parayı da ona elden verirsiniz.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yardımınızdan ötürü @kemalboran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.