Şimdi Ara

Kararsız Kaldım Samsung 1610 veya 2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1610 forumlarda çok övvülüyo biliyorum Tam toneri dolum özelliği filan ama 2010 daha yüksek özellikler sahip ve 10 dolar civarında bi fazlalığı var dezavantajı ise demo tonerler gelmesi

http://www.samsung-printers.com/ssproducts.asp?prodct=KS001&prosub=GS001&sid=PRNSAMSNML1610

http://www.samsung-printers.com/ssproducts.asp?prodct=KS001&prosub=GS001&sid=PRNSAMSNML2010

özellikelri linkler de veriliyor. Sizce hangisini seçmeliyim. (Evde kullanmak amacı ile alıyorum önemli olan kaliteli çıktı vermesi)

• demo tonerle geldiğine eminmisin

benim bildiğim samsunglar hep tam dolu oluyo

eğer öyle ise toneri doldurttuğunu varsayarsak aradaki fark 30$ felan olur en az

eğer demo değilse 2010 demo ise 1610
  • Ben 2 gün önce aldım samsung 1610 u almadan önce bayağı araştırdım. Yazıcı tamiri ile uğraşan arkadaşlarıma da sordum. Ve seçimim samsung oldu. Hp ler demo tonerle geliyor. Samsunglar tam dolu. SAMSUNG.
  • arkadaşım verdiğin linkte 2010 un tonerinin tam dolu olduğunu söylüyo aylık baskı kapasitesinin de 5000 sayfa olduğu belirtilmiş, bildiğim kadarıyla özellikleri 1610 modeliyle aynı, budurumda daha pahalıya aynı özellikte- hemde aynı markanın ürününü- neden alasın ki?

2010 un tek üstünlüğü dakikada 20 sayfa çıktı alabilmen, evde kullanacağına göre eğer kitap basmayı düşünmüyosan 1610 al, düşünmüyosanda yine 1610 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 31 Ekim 2007; 15:01:43 >

• Samsung Ml-1610 toneri 2000 sf, Ml-2010'un toneri ise 3000 sf lıktır. Doldurulabilirlik performansları hemen hemen aynıdır. Dolum fiyatlarıda değişmez. Yani ikisininde dolum fiyatı aynıdır. (Piyasa geneli için söylüyorum). Eğer arasında bi fiyat farkı yoksa bence ML-2010 tercih edilebilir. Ama ben bu modelin üretimden kalktığını biliyorum. Temin edebilrsen problem yok. Eğer 1610 alacaksan Hp Laserjet 1018 ide bi iceleyebilrsin. Toneri daha fazla sayıda dolum oluyor.
  • 1610
  • Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ben ön bellek ve çözünürülük açısından 2010 u düsünüyodum. Teşekkürler.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1610 yeni aldım FINE PRINT programınıda indirirsiniz çok güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.