Şimdi Ara

İki model arasında kaldım [YAMAHA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar stereo sistemimde kullandığım bir çift hoparlöelerimin miyadı dolmaya yaklaştı. Ben de bir kaç hoparlör aramaya başladım. Öğrenci bütçeme göre şu ikisi dikkatimi çekti. Sizce hangisi daha çok memnun eder tahmin alabilirim... Veya deneyimleyen varsa da şahane olur

Yamaha ns-333

Veya

Yamaha nx-e700

İki model arasında kaldım [YAMAHA] İki model arasında kaldım [YAMAHA] İki model arasında kaldım [YAMAHA] İki model arasında kaldım [YAMAHA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 30 Eylül 2015; 17:56:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoko güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hoparlörler ile kullanılacak ampli ney ? 2.el mi alacaksın yoksa 0 mı ? heco victa 302 bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam hoparlörler ile kullanılacak ampli ney ? 2.el mi alacaksın yoksa 0 mı ? heco victa 302 bakabilirsin

Sistem komple sabit hocam

Sony m27 cd player
    Shure m97xe kafalı pikap
    Nikko na500 ampli
    Sony tc-u2 kaset deck
    Asus xonar ses kartı destekli pc

Hoparlör olarak noname alman kullanıyordum (hoparlörleri westra 3 yollu) Tweeterlar zırlıyordu. Sıfır westra ile değiştirdim devam ediyor ve sesi çok etkiliyor. Upgrade ederek hem biraz rahatlamış olacağım hem de bunlar boşalınca crossover ı elden geçireceğim.

Not bütçe sıkıntısı dolayısıyla ikinci el düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 30 Eylül 2015; 22:37:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam ampli alman malı hoparlör seçiminide alman markalarından yana kullanarak daha uyumlu bir ses tonu elde edebilirsin diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

hocam ampli alman malı hoparlör seçiminide alman markalarından yana kullanarak daha uyumlu bir ses tonu elde edebilirsin diye düşünüyorum

Hocam ampli japon diye biliyorum ben

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    4 yıl önce açıldı
    2 scooter arasında kaldım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet hocam japonmus dikkat etmemisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İki modelden ns-333 tercih edilmesi gereken model.

Zira,
    nx-e700 anladığım kadarı ile üretimden kalkmış bir model. Muhtemelen bir midi seti tamamlamak için üretilmiş olabilir.
    ns-333'ün woofer'ı daha büyük. (11 cm yerine 13 cm)
    ns-333 2 db daha hassas. (Bunun anlamı şu ns-333'ü 20W ile sürerken aynı ses seviyesini elde etmek için nx-e700'ü 32W ile sürmek zorundasınız.)

Netice olarak ns-333 daha yeni, daha iyi bir tasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

İki modelden ns-333 tercih edilmesi gereken model.

Zira,
    nx-e700 anladığım kadarı ile üretimden kalkmış bir model. Muhtemelen bir midi seti tamamlamak için üretilmiş olabilir.
    ns-333'ün woofer'ı daha büyük. (11 cm yerine 13 cm)
    ns-333 2 db daha hassas. (Bunun anlamı şu ns-333'ü 20W ile sürerken aynı ses seviyesini elde etmek için nx-e700'ü 32W ile sürmek zorundasınız.)

Netice olarak ns-333 daha yeni, daha iyi bir tasarım.

Hocamın dediği gibi Kesinlikle doğru . ns-333 daha geniş frekans bandına sahip daha büyük bas daha duyarlı yüksek frekans tepkisi .
    pahalı olan iyidir mantığı

• özelliklere bakmak görmediğimiz ürün hakkında yorum yapmaya ve/ya fikir verebilir. düz mantık.

ancak bu iş zevk işi.

her öne gelen özelliklere göre almaya çalışıyor ama umduğu gibi çıkmaz. bir sürü karşılaştım. ses gücü olsun, tonlama olsun, ses rengi olsun...

özelliklere bakıp böylesi subjektif bir konuda tavsiyede bulunmak şahsen çok çok zorlanırım...
  • the_cantan hocam arkadaş ikisi arasında seçim yapmamızı istemiş . tabiki dinlemeden bir şey söylemek yanlış olur , her müziğin hoparlörüde farklıdır . klasik müzik dinleyene hoş gelen sesler ,rock dinleyene aynı hoparlörler kötü gelebnilir.

benim için iki modelde kötü ,benim dinlediğim müziğe uygun değil .
    seçim ikisi arasında olunca en yüksek db ve frekans aralığına bakarım .
  • hocam o da doğru.

belirttim tabi ki.
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Ns333 yürüyeceğim sanırım . Her şekilde şu anki hoparlörlerimden iyi ses vereceklerini düşünüyorum. İlgilendiğiniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 1 Ekim 2015; 17:32:16 >
  • hop.ler schneider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

hop.ler schneider mi?

Yamaha hocam

• westra sürücülü hoparlör kabinini diyorum.
  • quote:

westra sürücülü hoparlör kabinini diyorum.

Markasını çok araştırdım. Yok. Baya alman forumlarında da konuşulmuş onlar da bulamamış. Braun un 70lerdeki modellerine benziyor ama onlar da değil. İçinden çıkamadım. Tweeter lar zıvanadan çıkınca kurtulmak istedim

• bak sen. meraklandım varsa resmini atar mısın? almanlar da bulamadıysa ilginç.
  • quote:

bak sen. meraklandım varsa resmini atar mısın? almanlar da bulamadıysa ilginç.

Budur hocam arkada pek bilgi yok zaten sadece loudspeaker Vs yazıyor zor diye çekmedim
     İki model arasında kaldım [YAMAHA]

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.