Şimdi Ara

kararsız kaldım. sizce hangisi?( DH bu kardeşe acil yardım )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendime ve kız arkadaşıma 2.bir telefon ve hat alacağım. alacağım hattı belirledim ama telefonda karar kılamadım. aradağım ürünün uzun süreli sarjı gitmeli, mesajlaşmaya ve konuşmaya uzun süre sarj konusunda dayana bilmeli. ben nokia 1203 ve samsung c270 arasında kaldım. siz hangisini tavsiye edersiniz? açıklama yaparsanız sevinirim? belki tavsiye edebileceğiniz baska modellerde olabilir açıklama yapıp model ismide verirseniz sevinirim. yardımcı olan arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.( alacağım bu telefonlar 200-250 tl sınırında olabilir fazlası bizi aşar :D )
    nokia 1203

samsung c270

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_rain -- 18 Temmuz 2010; 1:05:02 >

• vay be donanım haber bitmiş bitmiş. eskiden olsa gecenin 3ü bile olsa birinin ihtiyacı olsa donanım haber tak anında ordaydı. şimdi orda olmayı bırak kardeşlik mardeşlik kalmamış eskisi gibi :(
  • hocam şarj konusunu tam olarak bilmiyorum ama bu tarz telefonlar en azından, çok yoğun kullansan bile 2-3 gün gider zaten amaç bu oluyo bu telefonlarda. ama bence ucuz telefonlarda tercihin nokia olmalı çünkü mikrofon ve kulaklık ses kalitesi (yani konuşma kalitesi) ucuz samsunglara göre çok çok daha iyi emin ol. konuşmak için aldığın bir telefonla en iyi nokia ile konuşursun o fiyata. tereddüt bile etme, tipe de aldanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jsantiago -- 18 Temmuz 2010; 11:52:25 >
  • nokıanın telde konuşurken kulaklık sesi çıkışı süper iş arkadaşımda var görüşme yaptım birkere kulağım sağır oldu sandım telden memnun ama diğerini bilmiyorum
  • sağolun arkadaşlar ilginiz için. gitim direk nokia 1203 aldım 2 tane bugün. mesaj yazmasıda harika zaten kullanmak isteyenlere tavsiye ederim. hem 2. telefon için çok ideal fazla yer kaplamıyor çok küçük :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.