Şimdi Ara

kararsız kaldim yardim edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bİr kaç model ve marka arasinda kararsiz kaldim. Daha once navigasyon aletlerini cok incelemedigimden bazı bilgileri de bilemiyorum.
    Onceligim Sirf starIII cipli olmasi sesli yönlendirme ve bluetooth ( bluetooth olmaya da bilir)
    bu ozellikler acisindan
    next YE-G 708
    dikkatimi cekti. bluetooth yok. olsa hemen alacaktim.
    bir de navtech route 66 da tavsiye edildi ama hankkinda bilgim cok yok. fiyati next'e gore daha uygun. Navitech marka bir kac modelde sirf Star III olmadigindan onlari eledim.
    Bir De GPSTurk SL350 modeli var. onu gidip bir magazada gorme firsatim olmadi.
    Bir de Tabii Garmin markalar var ama onlarin nuvi 200 ekrani ufak, digerleri de biraz fazla tuzlu gibi.
    Kullanım olarak, buyuk sehirlerde saglikli yol tarifi onemli, diger illerde de mumkun oldugunca yaygın bir harita istiyorum. Ayrica arada Avrupa'da da kullanilabilecek.
    Bu acidan en uygunu hangisidir? Harita guncellemesi vs problemsiz olan bir model olsa harika olacak.
    Harita demisken daha once hic arastirmamistim ama soyle bir baktigimda oldukca yuksek harita fiyatlari gordum. Bu haritalar bir yuklenince her guncelleme icin ayriyaten ucret mi odeniyor? Haritalarin bedava olarak yuklenmesi icin siteler vs yok mu?
    Cok bas agritmayacak, teknik destegi iyi olan ve turkce harfleri vs. yazınca koalyca bulan, tabi dokunmatik ozelligi kolay kullanıslı olan (yaslilar da kullanacak) bir model tavsiye ederseniz cok sevinirim.
    Cok yazdim ama bir de ekranin buyuk olmasinin cok bir faydasi olacak mi? Genelde buyuk ekranlar daha kolay gibi gozuktu gozume ama emin olamadim.

• ben next derim harita güncelleme önemli çüki türkiyede hergün birşeyler değişiyor tabi bu haritalar emek harcanarak oldugu için bedelli olması lazım bunun için 2012yılı sonunakadar güncellemeleri ücretsiz olan devamlı teknikdestegi olan markayı yani next i öneririm ben navitech cihaz almıştım next i görünce hemen 708 modelini aldım ve memnunum
  • peki bluetooth illa de gerekli mi. bluetooth adaptoru ayri alarak da o sorunu cozebiliriz degil mi? genel olarak next oneriliyor galiba ona karar verecegim garminlere o kadar para vermeye gerek yok mu diyorsnuz?
  • Bluetooth, sadece arabada cep telefonu-gps cihazı eşleştirmesi yaparak telefon ile ahizesiz konuşmanızı sağlar. Mesela benim arabamda bluetooth donanımda olduğu için hiç aramıyorum bile.

Alacağınız cihazların Başarsoft haritaları ile çalışması neredeyse elzem. Çünkü her ne kadar haritalama hataları olsa da rakip olabilecek ciddiyette bir firma yok karşılarında.

Seçiminizi ona göre yapın.

Ama ucuzunu alıp crack vs. ile içine yüklerim ben derseniz birşey diyemem.
  • Bence bluetooth olması gerekir cihazda aracınızda eğer yoksa garantili olsun vs diyosan pirhana navtec bunların uygun fiyatlıları var ama aynı özelliklerde alternatif olarak çin malları var herşeyi aynı sadece türkiye garantisi yok alanlar memnun olduklarını söylüyorlar..
  • bu iki ayri araba da kullanilabilecek. birinin zaten kendi bluetooth u var otekine de lazım olursa ayrica satilan bluetooth adaptorlerden almaa karar vedik. herkseyanitlari icin tesekkurler
    next ye-g moeline karar verdim.su an electro world'de en uygun fiyat garanti ye 5 taksitle. hepsiburadadan bile iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.