Arkadaşlar elime bir miktar para gecti (150m civarı) lvl 55 kendime bu parayı çar çur etmeden güçlendirmek istiyorum sonucta ben str/int oldugum icin def eksikliği de biraz var Benim aklımdan gecen itemler +3 corean ve +3 vio axe almaktı sizce hangi itemleri alırsam 40-59 lvl savasına hazır bir char haline gelir....
5D set'in yoksa o paraya +3 set temin edebilirsin kendine. Eğer ki 5D set'in varsa, 150m'u sırf corean alıp çarçur etme. LSS Helm, ESK Armor, GSD Boots uygun bir seçim olacaktır, hem hp hem defans hem de skill defans açısından.
bence en iyi armor samurai armor en iyi botta adını unuttum defans veren bir tane varya
LSS Helm, ESK Armor, GSD Boots
Bu itemlerin tam adlarını yazabilir misin kısaltmaları pek bilmiyorum
Eastern Sage King (ESK) / Golden Sky Dragon (GSD) / Lee Soon Shin (LSS) bir yalnışım yoksa açılımları bunlar
5D OALRAK BOOTA PARA HARCAYA BILIRSIN CUNKU O SENI LVL 70 E KADAR GOTURECEK SONRA VIO AXE TABIKI ARKADASLARIN DEDIGI GIBI COREANLARA PARA VERME ONUN YERINE ALABILECEKLERIN VAR GSD SET EN UYGUNU SAKIN DAHA FAZLA PARA VERME SIMDIDEN II HARCAMALAR
Berkutaya katılıyorum.O ne derse o olur arkadaşlar.sakın başkalarını dinlemeyin.Ben berki örnek alıyorum sizde dinleyinnnnn