Şimdi Ara

Kararsız kaldım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elime bir miktar para gecti (150m civarı) lvl 55 kendime bu parayı çar çur etmeden güçlendirmek istiyorum sonucta ben str/int oldugum icin def eksikliği de biraz var
    Benim aklımdan gecen itemler +3 corean ve +3 vio axe almaktı sizce hangi itemleri alırsam 40-59 lvl savasına hazır bir char haline gelir....

• 5D set'in yoksa o paraya +3 set temin edebilirsin kendine. Eğer ki 5D set'in varsa, 150m'u sırf corean alıp çarçur etme.
    LSS Helm, ESK Armor, GSD Boots uygun bir seçim olacaktır, hem hp hem defans hem de skill defans açısından.
  • bence en iyi armor samurai armor en iyi botta adını unuttum defans veren bir tane varya
  • LSS Helm, ESK Armor, GSD Boots

Bu itemlerin tam adlarını yazabilir misin kısaltmaları pek bilmiyorum
  • Eastern Sage King (ESK) / Golden Sky Dragon (GSD) / Lee Soon Shin (LSS) bir yalnışım yoksa açılımları bunlar
  • 5D OALRAK BOOTA PARA HARCAYA BILIRSIN CUNKU O SENI LVL 70 E KADAR GOTURECEK SONRA VIO AXE TABIKI ARKADASLARIN DEDIGI GIBI COREANLARA PARA VERME ONUN YERINE ALABILECEKLERIN VAR
    GSD SET EN UYGUNU SAKIN DAHA FAZLA PARA VERME SIMDIDEN II HARCAMALAR
  • Berkutaya katılıyorum.O ne derse o olur arkadaşlar.sakın başkalarını dinlemeyin.Ben berki örnek alıyorum sizde dinleyinnnnn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arada kaldım yardım lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxXExCALIBUR26XxX

Berkutaya katılıyorum.O ne derse o olur arkadaşlar.sakın başkalarını dinlemeyin.Ben berki örnek alıyorum sizde dinleyinnnnn

komiksin sen yorumunu yaz başlıga bakarak olurmu ?

berk sen hala oynuonmu

• 25 ten 55 e kadar Cryptic set 55 den 70 e kadar Cryptic Armor 5d boots yoo helm 5d mask la kastım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.