Şimdi Ara

Kararsızım ? B&O H3 mü / VSONIC GR07 BASS 2017 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müzik zevki olarak birşey söylemek gerekirse ne sayayım bilemiyorum "metal" dışında hoşuma ne giderse dinliyorum. Yani birbirine uzak türler dinliyorum.
    Teknik verileri ne kadar işe yarar bilemem. Kulaklıkların incelemelere baktım biraz ama H3 için pek anlaşılır birşey bulamadım. H3 200-250 arası bulunabiliyor. VSONIC 300 liraya alabilirim.
    Konu biraz saçma olabilir ama 2 kulaklığıda hiç değilse kısa sürede olsa kullanmış olanlar net yardımcı olabileceklerdir veya en azından fikir sahibi olabilecek birinin önerisini bekliyorum.

VSONIC
    Driver: 11mm High Dynamic CCAW Drive Units, Bio-cellulose diaphragms
    Impedance: 50Ω +/- 10%
    Sensitivity: >105dB (@ 500 Hz)
    Frequency Response: 5Hz- 22kHz(bazı kaynaklara göre 7Hz-30kHz)
    Channel Balance: <1dB @ 500Hz <1.5dB (at 20Hz~12.5KHz)
    Distortion: <0.2% 105dB
    Rated Power: 10mW
    Maximum Input Power: 50mW
    Plug: 3.5mm 24K gold plated stereo plug
    Cable: 1.30m

H3 için bunları bulabildim.
    DIMENSIONS26 x 20 x 23 mm
    1.0 x 0.8 x 0.9 in
    WEIGHT16 g
    0.56 oz
    CORD1.2 m
    3.9 ft
    FREQUENCY RANGE 20-16.000 Hz
    SPEAKER SDynamic 10.8 mm driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Ayaz -- 13 Ağustos 2017; 23:33:32 >

• h3'ü kullandım. kayboldu sonra. fiyatı da uygun bulmuştum ama uygun olmasına rağmen. ses izolasyonun zayıf olmasından dolayı almak istemedim tekrardan. basları güzel. tilzeri midileri de öyle. ama nedendir bilmem tekrardan almak istemedim. audio tecnica bakıyorum şimdilerde.
  • Scarfeys kullanıcısına yanıt
    Dikkate alıcam hatta bende kullanmasam bile bi soğukluk oluşmuştu onca farklı çeşit varken daha iyisini aynı paralara alınabilir galiba. Teşekkürler yorumun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Ayaz

Dikkate alıcam hatta bende kullanmasam bile bi soğukluk oluşmuştu onca farklı çeşit varken daha iyisini aynı paralara alınabilir galiba. Teşekkürler yorumun için.

rica ederim.
  • BO H3 turkcellde bu ay 99TL'ye satılıyor. Ben aldım, ancak bazı yorumlarda iphone 6'ya kablosunun tam oturmadığı, bir de kulaktan sık sık düştüğü bildiriliyor. İade etme imkanım var ne tavsiye edersiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.